Brza dostava za cijelu Hrvatsku - samo 4,4 EUR

Haljina za trudnice kraljevsko plava

59,99  (452,00 kn)

Haljina za trudnice kraljevsko plava baršunasta, jednostavna je i prilagodljiva za svaku prigodu, a izrazito mekana i udobna i tijekom cijelog dana. Nakon što ju isprobate, dizajn će vas posebno oduševiti. Naborane bočne strane lijepo će oblikovati trudnički trbuh u bilo kojem mjesecu. Posebnost haljine je što lijepo pristaje svakoj ženi jer su nabori dizajnirani prema liniji tijelu. Okrugao izrez prigodan je za najdraži nakit kojim ćete upriličiti namjenu za razne izlaske. Volani na rukavu daju još na posebnosti haljine. Nosiva za mnoge svečane prilike.

SASTAV: pliš

Veličina

Clear

Opis

Haljina za trudnice kraljevsko plava, baršunasta, jednostavna je i prilagodljiva za svaku prigodu, a izrazito mekana i udobna i tijekom cijelog dana. Nakon što ju probate, dizajn će vas posebno oduševiti. Naborane bočne strane lijepo će oblikovati trudnički trbuh u bilo kojem mjesecu. Posebnost haljine je što lijepo pristaje svakoj ženi jer su nabori dizajnirani prema liniji tijelu. Okrugao izrez prigodan je za najdraži nakit kojim ćete upriličiti namjenu za razne izlaske. Volani na rukavu daju još na posebnosti haljine. Nosiva za sve svečane prilike.

Haljine za trudnice su specijalizirane haljine dizajnirane za žene u trudnoći. One su obično izrađene od elastičnog materijala koji se prilagođava rastućem trbuhu te su udobne za nošenje. Postoje različite vrste haljina za trudnice, od kratkih i zrakastih ljetnih haljina do dugih i toplih zimskih haljina.

Haljine za trudnice su idealne za žene koje žele izgledati lijepo i udobno tijekom trudnoće. One su dostupne u različitim bojama, dizajnima i stilovima te se mogu prilagoditi različitim prigodama. Postoje haljine za trudnice

 

Haljina za trudnice kraljevsko plava svojim posebno dizajniranim rukavima daje izrazito svečanu notu cijeloj haljini. Nosiva je tijekom cijele trudnoće. Također je nosiva i ako niste trudni. Njena ljepota u kraljevsko plavoj boji oduševit će svakoga. Stoga ovu kraljevsko plavu haljinu za trudnice možete pronaći u našoj trgovini Mama Nova u Westgate-u ili naručiti preko našeg weba:  www.mama-nova.hr

Dodatne informacije

Veličina

, , ,

haljine za trudnice-Mama Nova web trgovina kraljevsko plava

Haljina za trudnice kraljevsko plava

Izbornik