Brza dostava za cijelu Hrvatsku - samo 4,4 EUR

Haljina za trudnice Violeta pliš tp

49,99  (377,00 kn)

Haljina za trudnice Violeta pliš tp. predivne tamno plave boje,  jednostavna je i prilagodljiva za svaku prigodu, a izrazito mekana i udobna tijekom cijelog dana. Nakon što ju isprobate, dizajn će vas posebno oduševiti. Naborane bočne strane lijepo će oblikovati trudnički trbuh u bilo kojem mjesecu.

Veličina

Clear

Opis

Haljina za trudnice Violeta pliš tp. sa naborima je predivna tamnoplava haljina za trudnice dužine do koljena. Posebnost ove haljine su predivni nabori s bočne i prednje strane koji čitavu odjevnu kombinaciju čine elegantnijom i podižu ju na viši nivo.

Napravljena od izuzetno kvalitetnog materijala te nije dekoltirana. Rukavi su dugi, što haljinu čini idealnim odabirom za različita godišnja doba. Haljina Violeta je pripijena uz tijelo, no ne morate se bojati da će Vas pritiskati te da će Vam nošenje biti neudobno. Budući da prati liniju tijela, sve trudnice koje vole naglasiti svoj trudnički trbuščić, ovu će haljinu obožavati.

Haljina za trudnice je odličan odabir za sve svečanije prigode, primjerice ako ste pozvani kao gošća na prijateljičino vjenčanje. Također, s obzirom na to da je pristojne dužine i nije dekoltirana, haljina je odličan odabir za odlazak u crkvu. Također ako ste pozvani na nečiju krizmu ili svetu pričest.  Zahvaljujući svojoj predivnoj boji i elegantnim naborima, haljinu možete odabrati i za odlazak na romantičnu večeru s Vašim partnerom.

Preporučujemo da haljinu za  trudnice Violeta kombinirate uz crne salonke i torbicu u istoj boji. Ako pak više volite  zanimljivije modne kombinacije, tada preporučujemo da uz haljinu kombinirate uz salonke koje će se odlično slagati uz ruž iste nijanse te torbicu ili remen. Uz sve to možete nositi lagane valove ili pak nepogrešivi pundžu za frizuru. S obzirom na to da je haljina pogodna za različito vrijeme, ako je poželite nositi na jesen ili zimu, možete je kombinirati s crnim kaputom te crnim čizmicama na petu.

Kao i mnoge naše haljine, i ova haljina za trudnice Violeta pliš tp je moguće nositi i nakon poroda. Stoga ako tražite predivnu elegantnu haljinu s naborima, ovo je pravi odabir za Vas!

Dodatne informacije

Veličina

, , ,

Haljina-za-trudnice-Violeta-plis-tp-mama-nova-odjeća-za-trudnice

Haljina za trudnice Violeta pliš tp

Izbornik