Tajice za trudnice

Tajice za trudnice napravljene od kvalitetne mješavine pamuka i elastana savršen su odabir svake trudnice. Tajice za trudnice imaju povišenu podesivu traku preko trbuha tako da si sami regulirate veličinu, te su zato nosive cijelu trudnoću i nakon poroda. Imamo više vrsta modela, od klasičnih tajice, zimskih ili capri. Mogu biti u raznim bojama i veličinama, od XS - 5XL. Proizvedene su u Hrvatskoj, čime njegujemo hrvatsku proizvodnju. U kombinaciji sa trudničkim tunikama i majicama izvrsno će pristajati svakoj trudnici. Udobne pamučne tajice s umetkom za trbuh. Visoki udio pamuka, udobne za nošenje. Savršen su odabir svake trudnice. Tajice  imaju povišenu podesivu traku preko trbuha tako da si sami regulirate veličinu, te su zato nosive cijelu trudnoću i nakon poroda.

Mama Nova termo tajice

99,00 kn ($price_eur €)

Mama Nova termo tajice. Ove crne tajice za trudnice napravljene od kvalitetne mješavine pamuka i elastna savršen su odabir svake trudnice. Tajice imaju povišenu podesivu traku preko trbuha tako da si sami regulirate veličinu, te su zato nosive cijelu trudnoću i nakon poroda. One su sastavni dio svakog trudničkog ormara.

Bijele capri tajice za trudnice

99,00 kn ($price_eur €)

Bijele capri tajice za trudnice napravljene od kvalitetne mješavine pamuka i elastana savršen su odabir svake trudnice. Tajice imaju povišenu podesivu traku preko trbuha tako da si sami regulirate veličinu, te su zato nosive cijelu trudnoću i nakon poroda. One su sastavni dio svakog trudničkog ormara. Idealne su za ljeto, u kombinaciji sa tunikama ili ispod trudničke haljine.

Capri tajice za trudnice crne boje

99,00 kn ($price_eur €)

Capri tajice za trudnice crne boje napravljene su od kvalitetne mješavine pamuka i elastana savršen su odabir svake trudnice. Tajice imaju povišenu podesivu traku preko trbuha tako da si sami regulirate veličinu, te su zato nosive cijelu trudnoću i nakon poroda. One su sastavni dio svakog trudničkog ormara. Idealne su za ljeto, u kombinaciji sa tunikama ili ispod haljine.

Kratke hlače za trudnice bicke

79,00 kn ($price_eur €)

Kratke hlače za trudnice bicke idealan su odabir za ljetne dane. Pružaju nebroj mogućnosti kombiniranja, bilo na tunike, trudničke majice ili ispod haljina za trudnice. Ugodnog i rastezljivog materijala koji ne pritišću Vaš trudnički trbuh.

Trudničke tajice u crnoj boji

149,00 kn ($price_eur €)

Ove crne tajice za trudnice napravljene od kvalitetne mješavine pamuka i elastna savršen su odabir svake trudnice. Tajice imaju povišenu podesivu traku preko trbuha tako da si sami regulirate veličinu, te su zato nosive cijelu trudnoću i nakon poroda. One su sastavni dio svakog trudničkog ormara.