Tajice za trudnice

Tajice za trudnice napravljene od kvalitetne mješavine pamuka i elastana savršen su odabir svake trudnice. Tajice za trudnice imaju povišenu podesivu traku preko trbuha tako da si sami regulirate veličinu, te su zato nosive cijelu trudnoću i nakon poroda. Imamo više vrsta modela, od klasičnih tajice, zimskih ili capri. Mogu biti u raznim bojama i veličinama, od XS - 5XL. Proizvedene su u Hrvatskoj, čime njegujemo hrvatsku proizvodnju. U kombinaciji sa trudničkim tunikama i majicama izvrsno će pristajati svakoj trudnici. Udobne pamučne tajice s umetkom za trbuh. Visoki udio pamuka, udobne za nošenje. Savršen su odabir svake trudnice. Tajice  imaju povišenu podesivu traku preko trbuha tako da si sami regulirate veličinu, te su zato nosive cijelu trudnoću i nakon poroda.

Filtracija

Tajice za trudnice sa dodatkom D

22,50  (170,00 kn)

Tajice za trudnice sa dodatkom D  napravljene su od prirodnih materijala. Kombinacija su su češljanog pamuka i bambusovih vlakana. To im omogućuje rastezljivost a da pritom budu guste i neprozirne. To su tajice koje sa umetkom za trbuh pružaju dodatnu udobnost i potporu.

Mama Nova pamučne termo taijce

22,50  (170,00 kn)

Mama Nova pamučne termo tajice mogu se pohvaliti time kako su dizajnirane specijalno za trudnice! To nisu obične tajice, već tajice koje su dizajnirane tako da prekriju Vaš trudnički trbuh i sežu do struka. Zahvaljujući tome, ove tajice trudnici olakšavaju izvođenje svih svakodnevnih obaveza. Naime, zahvaljujući ovim trudničkim tajicama, nećete se više morati pridržavati za trbuh prilikom svakog saginjanja. Ove tajice rade to za Vas!

Mama Nova termo tajice

13,14  (99,00 kn)

Mama Nova termo tajice. Ove crne tajice za trudnice napravljene od kvalitetne mješavine pamuka i elastna savršen su odabir svake trudnice. Tajice imaju povišenu podesivu traku preko trbuha tako da si sami regulirate veličinu, te su zato nosive cijelu trudnoću i nakon poroda. One su sastavni dio svakog trudničkog ormara.

Trudničke tajice u crnoj boji

19,78  (149,00 kn)

Ove crne tajice za trudnice napravljene od kvalitetne mješavine pamuka i elastna savršen su odabir svake trudnice. Tajice imaju povišenu podesivu traku preko trbuha tako da si sami regulirate veličinu, te su zato nosive cijelu trudnoću i nakon poroda. One su sastavni dio svakog trudničkog ormara.

Capri tajice za trudnice crne boje

13,14  (99,00 kn)

Capri tajice za trudnice crne boje napravljene su od kvalitetne mješavine pamuka i elastana savršen su odabir svake trudnice. Tajice imaju povišenu podesivu traku preko trbuha tako da si sami regulirate veličinu, te su zato nosive cijelu trudnoću i nakon poroda. One su sastavni dio svakog trudničkog ormara. Idealne su za ljeto, u kombinaciji sa tunikama ili ispod haljine.

Kratke hlače za trudnice bicke

10,49  (79,00 kn)

Kratke hlače za trudnice bicke idealan su odabir za ljetne dane. Pružaju nebroj mogućnosti kombiniranja, bilo na tunike, trudničke majice ili ispod haljina za trudnice. Ugodnog i rastezljivog materijala koji ne pritišću Vaš trudnički trbuh.

Bijele capri tajice za trudnice

13,14  (99,00 kn)

Bijele capri tajice za trudnice napravljene od kvalitetne mješavine pamuka i elastana savršen su odabir svake trudnice. Tajice imaju povišenu podesivu traku preko trbuha tako da si sami regulirate veličinu, te su zato nosive cijelu trudnoću i nakon poroda. One su sastavni dio svakog trudničkog ormara. Idealne su za ljeto, u kombinaciji sa tunikama ili ispod trudničke haljine.