Kućni ogrtači

Mama Nova kućni ogrtači dolaze u kompletu sa trudničkom spavaćicom ili pidžamom, a može se kupiti i zasebno. Lagani i kvalitetni pamučni materijal pružit će vam udobnost bilo da ste u bolnici ili kod kuće. Raznovrsni modeli kreirani su da pristaju uz sve spavaćice bilo da ih koristite za čuvanje trudnoće ili nakon poroda. Veliki izbor boja i veličina zadovoljit će svaku trudnicu. Svi ogrtači imaju džepove sa strane i pojas koji omogućuje da ogrtač pristaje uz rast Vašeg trbuha te nakon poroda. Posebno smo ponosni na ugodan pamučni materijal od kojeg su napravljeni.

Komplet spavaćica za dojenje i ogrtač

299,00 kn ($price_eur €)

Prekrasan komplet za trudnoću i dojenje s veselim printom. Spavačica je kratki rukav s gumbičima sa strane za što lakše dojenje. Kroj spavačice je ravan tako da ju možete nositi dok ste trudni i nakon poroda. Ogrtač je duži od spavačice ima 3/4 rukave. Ovaj komplet je kao stvoren za rodilište, jer svaka trudnica mora se osjećati ugodno i lijepo nakon poroda.

Kućni ogrtač za trudnice i rodilište

159,00 kn ($price_eur €)

Kućni ogrtač za trudnice i rodilište napravljen od izuzetno kvalitetnog pamuka, nosiv je u trudnoći i nakon poroda. Savršen je za rodilište ili čuvanje trudnoće. Veliki izbor boja i veličina zadovoljit će svaku trudnicu. Svi ogrtači imaju džepove sa strane i pojas koji omogućuje da ogrtač pristaje uz rast Vašeg trbuha te nakon poroda. Posebno smo ponosni na ugodan pamučni materijal od kojeg su napravljeni.

Ogrtač sivi s plavim rubom

159,00 kn ($price_eur €)

Kućni ogrtač sivi sa plavim rubom, za trudnice i rodilište nosiv je u trudnoći i nakon poroda. Ima džepove sa strane i pojas koji omogućuje da ogrtač pristaje uz rast Vašeg trbuha te nakon poroda.