Brza dostava za cijelu Hrvatsku - samo 4,4 EUR

Haljina Mama Nova Violeta pliš crna

49,99  (377,00 kn)

Haljina Mama Nova Violeta pliš crna, za trudnice ugodna je i mekana, dizajnirana za savršen oblik figure ne samo trudnica, već svake žene željne udobne i moderne haljine za sve prilike. Haljina Violeta svojom crnom bojom istaknut će vašu ljepotu i šarm. Proizvod je Mama Nove i dolazi u svim veličinama.

SASTAV: 100% pliš

 

Haljine nisu serijske izrade već su domaće  proizvodnje i svaka se šiva pojedinačno.

Veličina

Clear

Opis

Haljina Mama Nova Violeta pliš crna.

Haljina Mama Nova Violeta pliš crna jednostavna je i prilagodljiva za svaku prigodu, a izrazito mekana i udobna  tijekom cijelog dana. Nakon što ju probate, dizajn će vas posebno oduševiti. Naborane bočne strane lijepo će oblikovati trudnički trbuh u bilo kojem mjesecu.

Posebnost haljine  Mama Nova Violeta pliš crna je što lijepo pristaje svakoj ženi.   Nabori su dizajnirani prema liniji tijela, a može se i prilagoditi za kraću ili dužu dužinu. Okrugao izrez haljine prigodan je za najdraži nakit kojim ćete upriličiti namjenu za razne izlaske. Duge rukave ove haljine od pliša crne boje možete iskoristiti za različite vremenske prilike koje nećete ni primijetiti uz mekan i ugodan materijal i za najnježniju kožu.

Bilo za dnevni izlazak ili večernji, ova haljina za trudnice Mama Nova,  će vam biti prva pri ruci.

Dodatne informacije

Veličina

, , ,

Haljina-Mama-Nova-Violeta-plis-crna-odjeca-za-trudnice

Haljina Mama Nova Violeta pliš crna

Izbornik