Brza dostava za cijelu Hrvatsku - samo 19 kn

Haljina za trudnice Lara crna

649,00 kn (86,14 €)

Elegantna haljina za trudnice za svečane prigode napravljena je od mješavine viskoze i muslina. Savršen izbor za sve svečane prigode, uz haljinu dolazi šal i pojas, tako da po potrebi haljinu za trudnice možete strukirati i naglasiti Vaš trudnički trbuh. Napravljena je tako da se može nositi u svim stupnjevima trudnoće, ali svakako i nakon trudnoće.

Veličina

Clear

Opis

Ako tražite jednostavnu, a upečatljivu svečanu haljinu, onda je ova haljina za trudnice odličan izbor za Vas! Ova haljina za trudnice zapravo je bez rukava s bogatim ukrasom srebrene boje koji čini ovratnik. Zahvaljujući tom upečatljivom detalju, haljina pomalo podsjeća na Kleopatra stil haljine, što je čini izuzetno atraktivnom. Dužine je do koljena i lagano pada.

Napravljena je od kvalitetnog, laganog i prozračnog materijala. Može se kombinirati s bijelom crnom oko struka i laganim crnim materijalom koji kad se sveže pokriva Vaša ramena. Tako haljina postaje pristojna za crkvu, što haljinu čini prilagodljivom za različite prigode. Također, trudnička haljina ima crnu podstavu što Vam omogućuje bezbrižno uživanje u danu. Zahvaljujući svojoj prozračnosti, haljina je idealna za proljetna i ljetna vjenčanja.

Ova haljina za trudnice idealna je za trudnice koje traže svećanu u kojoj će zablistati u svim svećanim prigodama! Osim kao svečanu, haljinu mogu odabrati i one trudnice koje vole lagane proljetne haljinice. Haljina je idealna za svečane prigode poput kumstva na krštenju ili krizmi. Također, može poslužiti kao modni odabir za romantičnu večeru udvoje. Uz haljinu se odlično slažu salonke u bijeloj boji ili crnoj. Uz to preporučujemo torbicu u istoj nijansi. Dodate li tome upečatljive naušnice u nijansi ovratnika, napravite pundžu i stavite crveni ruž na usne, spremni ste za svaku svečaniju prigodu! Možemo zaključiti kako je ova haljina idealan odabir za sve žene koje se u trudnoći ne žele odreći svoje elegantne strane i ljubavi prema upečatljivim modnim komadima. Odabirom ove haljine pokazat ćete drugima kako trudničke haljine nisu vizualno dosadne i nezanimljive, već da itekako mogu biti elegantne i oku privlačne!

Veličina:

S – XL.

Sastav materijala:

50% muslin, 45% viskoza, 5% elastan

Dodatne informacije

Veličina

, , ,

haljina-za-trudnice-trudnicka-haljina-svecana-odjeca-za-trudnice-mama-nova-1

Haljina za trudnice Lara crna

Izbornik