Hlače za trudnice

Ne trebate mijenjati svoj stil samo zato što ste trudni. Ako volite nositi hlače, veliki izbor trudničkih hlača naći ćete u Mama Nova trgovini. Kako bi se udobno osjećali tijekom cijele trudnoće na pasici se nalazi guma koju možete po potrebi zategnuti i opustiti. U ponudi imamo raznih modela, bilo da su poslovne, causal, lagane ljetne ili capri. Izrađene su od kvalitetnog pamuka za dodatkom elastana kako bi se prilagođavale tijekom trudnoće. Njihov moderan izgled i udobnost savršen je za svaku priliku.

Filtracija

Poslovne hlače za trudnice PH01

399,00 kn

Hlače za trudnice za poslovne prigode, u crnoj boji prilagođene svim prigodama, mogu se nositi gotovo cijelu trudnoću, pa i nakon poroda s pregršt mogućnosti kombiniranja. Imaju povišenu traku kojom sami podešavate širinu.

Traperice za trudnice tamnoplave

299,00 kn

Mama Nova traper hlače za trudnice s 5 džepova lagano se šire prema karajevima nogavica izdužujući Vašu figuru dok ih tamnija nijansa plave sa neznatno ispranim izgledom čini modernim i poželjnim predmetom u vašoj trudnoći. Elastična povišena traka sa regulacijom širine i dodatak elastana pružaju udobnost, a bilo da ih nosite u kombinaciji sa trudničkom košuljom za trudnice za formalniji izgled ili da trudničkom pamučnom majicom i pletenom vestom za ležernije trenutke.