Donje rublje za trudnice

  U ponudi imamo donje rublje za trudnice i dojilje. Izbor je raznovrstan od visokih i niskih gaćica za trudnice pa sve do grudnjaka za trudnoću i dojenje. Izrazito smo ponosni na kvalitetu materijala donjeg rublja. Trudničke gaćice bez šavova lijepo će pristajati vašem trbuščiću kroz cijelu trudnoću. Grudnjaci za dojenje bit će vam najpraktičniji za vrijeme dojenja. Svi grudnjaci za dojenje izrađeni su bez žica kako ne bi došlo do upale mliječnih žlijezda, a birate između podstavljenih i nepodstavljenih modela. . Trudničke gaćice bez šavova lijepo će pristajati vašem trbuščiću kroz cijelu trudnoću. Grudnjaci za dojenje bit će vam najpraktičniji za vrijeme dojenja. Svi grudnjaci za dojenje izrađeni su bez žica kako ne bi došlo do upale miječnih žlijezda, a birate između podstavljenih i nepodstavljenih modela. Donje rublje za trudnice uključuje i pojaseve za nisko nošenje i steznik za nakon poroda.

Pojas za nisko nošenje trudnoće

199,00 kn ($price_eur €)

Pojas za nisko nošenje trudnoće s čičkom značajno smanjuje ili potpuno uklanja bol u leđima tako da podiže abdomen i uspravlja figuru. Jednostavan: lako se oblači i potpuno se prilagođava prema ...

Gaćice za trudnice visokog struka

49,00 kn ($price_eur €)

Gaćice za trudnice visokog struka od mješavine pamuka, modala i elastina savršen su odabir. Imaju iznimno tanke rubove tako da ih možete nositi ispod laganih kombinacija da se ne iscrtavaju, a isto tako odlične su i za zimske dane da Vas griju. Gaćice za trudnice su u veličinama od S - L, nemojte se bojati ako Vam trebaju veće jer su iznimno rastezljive te tako svima odgovaraju.

Grudnjak za trudnice i dojilje bez podstave

139,00 kn ($price_eur €)

Grudnjak za trudnoću i dojenje kao stvoren za bezbrižno majčinstvo. Izrađen je od izuzetno kvalitetne mješavine pamuka, modala i elastina, te je pogodan za nošenje u trudnoći i nakon poroda. Grudnjak za dojenje bez šavova – savršen odabir za dojilje.

Podstavljeni grudnjak za trudnice i dojenje

169,00 kn ($price_eur €)

Podstavljeni grudnjak za trudnice i dojenje je kao stvoren za bezbrižno majčinstvo. Izrađen je od izuzetno kvalitetne mješavine pamuka, modala i elastina, te je pogodan za nošenje u trudnoći i nakon poroda. Grudnjak za dojenje bez šavova, sa laganom podstavom – savršen odabir za dojilje.

Postporođajni steznik

129,00 kn ($price_eur €)

Postporođajni steznik napravljen za nošenje poslijeporoda. Pomaže Vam da što prije vratite svoju staru figuru, vraća trbušne mišiće na svoje mjesto koji su se tijekom trudnoće razdvojili. Lagano rasterečuje kralježnicu te pomaže da se maternica što prije vrati na svoje mjestu.