Donje rublje za trudnice

  U ponudi imamo donje rublje za trudnice i dojilje. Izbor je raznovrstan od visokih i niskih gaćica za trudnice pa sve do grudnjaka za trudnoću i dojenje. Izrazito smo ponosni na kvalitetu materijala donjeg rublja. Trudničke gaćice bez šavova lijepo će pristajati vašem trbuščiću kroz cijelu trudnoću. Grudnjaci za dojenje bit će vam najpraktičniji za vrijeme dojenja. Svi grudnjaci za dojenje izrađeni su bez žica kako ne bi došlo do upale mliječnih žlijezda, a birate između podstavljenih i nepodstavljenih modela. . Trudničke gaćice bez šavova lijepo će pristajati vašem trbuščiću kroz cijelu trudnoću. Grudnjaci za dojenje bit će vam najpraktičniji za vrijeme dojenja. Svi grudnjaci za dojenje izrađeni su bez žica kako ne bi došlo do upale miječnih žlijezda, a birate između podstavljenih i nepodstavljenih modela. Donje rublje za trudnice uključuje i pojaseve za nisko nošenje i steznik za nakon poroda.

Gaćice za trudnice visokog struka

7,90  (60,00 kn)

Gaćice za trudnice visokog struka od mješavine pamuka, modala i elastina savršen su odabir. Imaju iznimno tanke rubove tako da ih možete nositi ispod laganih kombinacija da se ne iscrtavaju, a isto tako odlične su i za zimske dane da Vas griju. Gaćice za trudnice su u veličinama od S - L, nemojte se bojati ako Vam trebaju veće jer su iznimno rastezljive te tako svima odgovaraju.

Postporođajni steznik

17,99  (136,00 kn)

Postporođajni steznik napravljen za nošenje poslijeporoda. Pomaže Vam da što prije vratite svoju staru figuru, vraća trbušne mišiće na svoje mjesto koji su se tijekom trudnoće razdvojili. Lagano rasterečuje kralježnicu te pomaže da se maternica što prije vrati na svoje mjestu.

Grudnjak za trudnice i dojilje bez podstave

18,45  (139,00 kn)

Grudnjak za trudnoću i dojenje kao stvoren za bezbrižno majčinstvo. Izrađen je od izuzetno kvalitetne mješavine pamuka, modala i elastina, te je pogodan za nošenje u trudnoći i nakon poroda. Grudnjak za dojenje bez šavova – savršen odabir za dojilje.

Pojas za nisko nošenje trudnoće

26,41  (199,00 kn)

Pojas za nisko nošenje trudnoće s čičkom značajno smanjuje ili potpuno uklanja bol u leđima tako da podiže abdomen i uspravlja figuru. Jednostavan: lako se oblači i potpuno se prilagođava prema ...

Podstavljeni grudnjak za trudnice i dojenje

22,43  (169,00 kn)

Podstavljeni grudnjak za trudnice i dojenje je kao stvoren za bezbrižno majčinstvo. Izrađen je od izuzetno kvalitetne mješavine pamuka, modala i elastina, te je pogodan za nošenje u trudnoći i nakon poroda. Grudnjak za dojenje bez šavova, sa laganom podstavom – savršen odabir za dojilje.

Steznik poslije poroda od bambusa

26,43  (199,00 kn)

Steznik poslije poroda od bambusa je prirodni antibakterijski steznik, odbija vlagu i tri puta izdržljiviji i mekši od pamuka! Nezaobilazan je pri oporavku nakon  poroda. Tjelesna temperatura je za stupanj ili dva niža nego kod nošenja sličnih artikala izrađenih od pamuka ili drugih vlakana.