Suknje za trudnice

Suknje za trudnice. Mnoge žene vole nositi suknje, a tog stila se ne žele odreći u trudnoći. Dubok umetak za trudnički trbuh i moderan kroj učiniće da se osjećate udobno tokom svih devet mjeseci trudnoće. Trudničke suknje možete kombinirati sa raznih odjevnim predmetima, poput košulja za trudnice, bluza i majica. Izuzetno smo ponosni na naš model treger suknji, koji je proizviden u Hrvatskoj, od kvalitetnih materijala i raznih stilova za sve moderne trudnice. Njihov moderan izgled i udobnost savršen je za svaku priliku. Suknja za trudnice pobrinuti će se za vašu udobnost i praktičnost. U ponudi se nalaze razni modeli i boje. Naši najpopularniji modeli su treger suknje, raznih stilova i izrađene od posebno kvalitetnih materijala. Poseban dio za trbuščić raste zajedno s njim i prilagođava se svakoj fazi trudnoće.

Filtracija

Mama Nova treger suknja 02 za trudnice

39,68  (299,00 kn)

Mama nova treger suknja 02 za trudnice. Mnoge žene vole nositi suknje, a tog stila se ne žele odreći u trudnoći. Dubok umetak za trudnički trbuh i moderan kroj učiniće da se osjećate udobno tokom svih devet mjeseci trudnoće. Trudničke suknje možete kombinirati sa raznih odjevnim predmetima, poput košulja za trudnice, bluza i majica. Izuzetno smo ponosni na naš model treger suknji, koji je proizveden u Hrvatskoj, od kvalitetnih materijala i raznih stilova za sve moderne trudnice. Njihov moderan izgled i udobnost savršen je za svaku priliku. SASTAV: 95% pamuk, 5% elastan

Treger haljina u crnoj boji

39,99  (301,00 kn)

Treger suknja haljina za trudnice pruža mnogo načina za kombiniranje. Savršeno se kombinira uz majice i košulje s tajicama ili čarapama za hladnije dane. U prekrasnoj crnoj boji, za mnoge prigode. Sastav materijala: 50% viskoza, 50% poliester   Suknja nije serijske izrade već je domaće proizvodnje i svaka se šiva pojedinačno.