Svečane haljine za trudnice

Trebate svečanu haljinu? Mama Nova nudi Vam veliki izbor haljina za trudnice posebno dizajnirane za svečane prilike. Moderne elegantne haljine idealno će pristajati za vjenčanja, Vaša ili ako idete kao gošća, također i za neke druge svečane prigode. Možete odabrati između dugih ili kratkih svečanih haljina u raznim stilovima i modernim krojevima. Birajte između raznovrsnih materijala poput čipke, muslina, šljokica, satena koji će naglasiti vašu ženstvenost. U našim haljinama osjećat ćete se privlačno i ugodno tijekom cijelog nošenja.

Haljina za trudnice duga čipka mint

599,00 kn

Haljina za trudnice ravnog kroja, rezana ispod grudi u plavim nijansama boji, sa dodatkom prekrasne čipke. Prekrasnog materijala koji lagano pada, a rukavi ovu haljinu čine posebnom. Nosiva je kroz cijelu trudnoću, a i nakon poroda. Jako ugodni materijal. Idealna za svečane prigode.

Haljina za trudnice duga plava

799,00 kn

Haljina za trudnice prekrasnog plavog uzorka, rezana ispod grudi i sa dodatkom volana. Prekrasnog materijala koji lagano pada, a rukavi ovu haljinu čine posebnom. Nosiva je kroz cijelu trudnoću, a i nakon poroda. Jako ugodni materijal. Idealna za svečane prigode.

Haljina za trudnice duga saten čipka

599,00 kn

Haljina za trudnice ravnog kroja, rezana ispod grudi u nježno rozoj boji, sa dodatkom prekrasne čipke. Prekrasnog materijala koji lagano pada, a rukavi ovu haljinu čine posebnom. Nosiva je kroz cijelu trudnoću, a i nakon poroda. Jako ugodni materijal. Idealna za svečane prigode.

Haljina za trudnice Lara bijela

649,00 kn

Elegantna haljina za trudnice za svečane prigode napravljena je od mješavine viskoze i muslina. Savršen izbor za sve svečane prigode, uz haljinu dolazi šal i pojas, tako da po potrebi haljinu za trudnice možete strukirati i naglasiti Vaš trudnički trbuh. Napravljena je tako da se može nositi u svim stupnjevima trudnoće, ali svakako i nakon trudnoće.

Haljina za trudnice sa puf rukavima ljubičasta

699,00 kn

Ako ste žena koja voli duge ljetne haljina, ovu ćete obožavati! Ova je haljina idealan odabir za jedan prosječan vrući ljetni dan, budući da je veoma ugodna za nošenje i prozračna. Napravljena je od izuzetno kvalitetnog i prozračnog materijala koji Vam ljeti omogućuje maksimalnu udobnost. Gornji dio haljine predivne je ljubičaste boje s kratkim rukavima.

Haljina za trudnice sa puf rukavima roze boje

699,00 kn

Ako ste ljubiteljica cvjetnog uzorka, a nikako ne možete pronaći proljetnu haljinu za trudnice u Vašoj omiljenoj boji, danas je Vaš sretan dan! Uz to, haljina ima puf rukave te suknju s laganim naborima što sveukupno haljini dodaje poseban touch. Ova haljina za trudnice napravljena je od izuzetno udobnog i prozračnog materijala što je čini idealnom haljinom za vruće ljetne dane i tople večeri.

Haljina za trudnice Sara 2 zelena

399,00 kn

Haljina za trudnice sa zanimljivim uzorkom. Lagani materijal savršeno će pristajati za toplije dane. Nosiva je u raznim prigodama, svakodnevnim i svečanim. Ova je haljina idealan odabir za jedan prosječan vrući ljetni dan, budući da je veoma ugodna za nošenje i prozračna.

Trudnička haljina A kroja bijele čipke

499,00 kn

Prekrasna bijela haljina za trudnice, idealna za svečane prigode. Izrađena od prekrasne bijele čipke i podstavom od viskoze postaje jako ugodna i prozračna za nošenje. Priuštite sebi da se osjećate kao trudnica s modne piste jer to u ovom stanju zaista i zaslužujete.

Trudnička haljina sa zebra printom

299,00 kn

Haljina za trudnice A kroja u kombinaciji crno bijele boje. Prekrasnog materijala koji lagano pada učinit će Vas izuzetno elegantnom trudnicom. Nosiva je kroz cijelu trudnoću, a i nakon poroda. Idealna za svakodnevne ili svečane prigode.