Brza dostava za cijelu Hrvatsku - samo 4,4 EUR

Baby odjelce za krštenje

52,96  (399,00 kn)

Odjelce za krštenje dolaze u profinjenoj bijeloj boji. Komplet za krštenje uključuje bijelu majicu sa ušivenim prslukom, bijele hlače, bijele cipelice, bijele čarape, crnu leptir mašnu te crvenu kravatu. Odaberite naš kvalitetan i potpun komplet za krštenje i na taj način dodatno uljepšajte prvi veliki i važan dan u životu Vašeg krštenika. U kompletu dolaze cipelice, čarape i dodatna kravata.

Veličina

Clear

Opis

Baby odjelce za krštenje

Kršenje predstavlja sakrament kojim se postaje član zajednice vjernika. Među Božjim darovima je najljepši i najdivniji, a naziva se darom jer se dodjeljuje onima koji ništa ne nose. Krštenje tako predstavlja početak života u vjeri malenog krštenika, odnosno krštenice.

Mama Nova u ponudi ima sve potrebno za veliki dan Vašeg djeteta, ali i Vaš veliki dan! Za Vaše krštenike možete birati između više modela kompleta za krštenje u našem bogatom asortimanu, među kojima je i odjelce za krštenje uz kojeg u kompletu dolaze cipelice, čarape i dodatna kravata.

Odjelce za krštenje dolaze u profinjenoj bijeloj boji. Materijal od kojega je izrađen ovaj kompletić jest prirodni pamuk stoga će biti jako udoban Vašem dječaku. Odjelce se sastoji od bijele majice dugih rukava sa ušivenim prslukom te bijelih hlača. Prsluk je ukrašen srebrenim dugmetom te malom krunom u srebrenoj boji koja se uklapa sa krunom na cipelicama. Cipelice su fine i jednostavog dizajna te se blago presijavaju. U kompletiću dobivate i pamučne bijele čarapice koje idu uz cipelice. Na odjelcu za krštenje nalazi se crna leptir mašna ukrašena srebrenim detaljem.Ukoliko ste ljubitelju tradicionalnijih oblika ne brinite jer uz kompletu za krštenje dobivate i kravatu – u crvenoj boji. Kupnjom ovog kompletića i dalje imate mogućnost prilagoditi boje i oblike!

Komplet je izrađen od 100% kvalitetnog i udobnog pamuka. Gornji dio odjelca ima kopčanje dugmićima na leđima. Dolazi u veličini – do četiri mjeseca starosti.

Odabirom našeg kompleta za krštenje dobivate predivan i svevremenski komplet koji je dostojan primanju  sakramenta  krštenja Vašeg dječaka.

Komplet za krštenje uključuje bijelu majicu sa ušivenim prslukom, bijele hlače, bijele cipelice, bijele čarape, crnu leptir mašnu te crvenu kravatu. Odaberite naš kvalitetan i potpun komplet za krštenje i na taj način dodatno uljepšajte prvi veliki i važan dan u životu Vašeg krštenika.

Baby odjelce za krštenje.

Dodatne informacije

Veličina

,

Baby-odjelce-za-krštenje-mama-nova-odjeca-za-trudnice-trudnoca

Baby odjelce za krštenje

Izbornik