Steznici

Steznici Mama Nova nudi vam više vrsta steznika. Ukoliko imate problema sa niskim nošenjem u trudnoći možete si olakšati našim pojasom za potporu trbuha, koji će vam rasteretiti kralježnicu i pritisak na mjehur. Nježno pridržava trbuh, a može koristiti i nakon poroda. Steznik nakon poroda je ključan dio postporođajne opreme većine žena. Steznik za trbuh nakon poroda nije samo pojas za mršavljenje i zatezanje viška kože već pripomaže smanjenju nateknuća maternice. Dostupan je još i model steznih gaćica. Postporođajni steznik napravljen za nošenje poslijeporoda. Pomaže Vam da što prije vratite svoju staru figuru, vraća trbušne mišiće na svoje mjesto koji su se tijekom trudnoće razdvojili. Lagano rasterečuje kralježnicu te pomaže da se maternica što prije vrati na svoje mjestu.  

Pojas za nisko nošenje trudnoće

199,00 kn ($price_eur €)

Pojas za nisko nošenje trudnoće s čičkom značajno smanjuje ili potpuno uklanja bol u leđima tako da podiže abdomen i uspravlja figuru. Jednostavan: lako se oblači i potpuno se prilagođava prema ...

Postporođajni steznik

129,00 kn ($price_eur €)

Postporođajni steznik napravljen za nošenje poslijeporoda. Pomaže Vam da što prije vratite svoju staru figuru, vraća trbušne mišiće na svoje mjesto koji su se tijekom trudnoće razdvojili. Lagano rasterečuje kralježnicu te pomaže da se maternica što prije vrati na svoje mjestu.