Politika privatnosti i Cookie Policy

Vaše članstvo i kupovina su u potpunosti sigurni.
mama-nova.hr web trgovina i Petunija d.o.o. cijene vašu privatnost i zato su vaši podaci kod nas uvijek pažljivo zaštićeni.
Sve posredovane informacije su zaštićene od pristupa treće strane, što vam osigurava bezbrižno i nesmetano poslovanje s pružateljem usluga.
Ova pravila o privatnosti mogu se izmijeniti ili dopuniti u bilo kojem trenutku, bez prethodne najave ili obavijesti. Korištenjem ove web stranice nakon izmijene ili ažuriranja korisnik potvrđuje da je suglasan s izmjenama i dopunama.

Zaštita vaših osobnih podataka znači:
• Nikada nećemo zloupotrijebiti Vaše osobne podatke na bilo koji način.
• Vaš kontakt i osobne podatke nećemo nikada dati bilo kojoj trećoj strani.
• Vaš kontakt i osobni podaci mogu se otkriti trećoj strani samo uz vašu dozvolu.
• Nećemo Vam slati e-mailove na koje se niste registrirali.
• Bilo kada se možete brzo i lako odjaviti iz bilo koje od naših e-mail lista.
Sve naše online aktivnosti su u skladu s europskim zakonodavstvom ( EU Directive 95/46/EC, 2002/58/EC in Treaty Conventions ETS 108, ETS 181, ETS 185, ETS 189) i nacionalnim zakonodavstvom Republike Hrvatske (Zakon o zaštiti osobnih podataka, Zakon o elektroničkom poslovanju, itd..). Rukovanje informacijama koje davatelj dobiva o Vama kada posjetite i koristite našu web stranicu, podliježe politici privatnosti.

Prikupljanje i obrada osobnih podataka
Osobni podaci su informacije koje vas identificiraju kao pojedinca: Vaše ime i prezime, e-mail ili poštanska adresa, i sl. Pružatelj usluga ne prikuplja osobne podatke, osim kada ste vi to omogućili, odnosno kad se složite s time kao npr. kada se prilikom naručivanja proizvoda pridružite klubu Mama-Nova ili se prijavite na e-novosti.

Korištenje i širenje osobnih podataka
Petunija d.o.o., koji je nosilac brenda mama-nova.hr Vaše će osobne podatke koristiti isključivo za ispunjavanje Vaših narudžbi. Također iste može koristiti u tehničke svrhe, poput administracije web stranice, kako bi Vam se pružio pristup određenim informacijama ili za opću komunikaciju s vama. Također, Vaši podaci će se koristiti za slanje e-mail newslettera, ponuda i ostalog promo materijala.
Petunija d.o.o. neće posredovati Vaše osobne podatke trećim stranama.

Sloboda izbora
Vi kontrolirate informacije koje pružate o sebi. Ako ste se odlučili da nećete posredovati neke od informacija pružatelju usluga, onda nećete biti u mogućnosti pristupiti nekim mjestima ili značajkama web stranice.
Molimo korisnike koji se žele odjaviti iz mama-nova.hr ili e-vijesti, da nas kontaktiraju na e-mail info@mama-nova.hr. Ako ste promijenili svoje osobne podatke (poštansku adresu, e-mail adresu, fizičku adresu, telefonski broj), molimo da nas obavijestite o promjenama na e-mail: info@mama-nova.hr

Automatsko bilježenje informacija (ne-osobne informacije)
Kad god pristupate web stranici, općeniti, ne-osobni podaci (preglednik korisnika, broj posjeta, prosječno vrijeme posjeta na stranicama, posjećene stranice) bilježe se automatski (ne kao dio prijave). Ove informacije koristimo za mjerenje atraktivnosti naše web stranice i poboljšanje sadržaja i upotrebljivosti. Vaši podaci nisu podložni daljnjem razmatranju i neće biti otkriveni trećim stranama.

Kolačići
Kolačići su neprimjetni dokumenti koji se privremeno pohranjuju na tvrdom disku i omogućuju da naša stranica prepozna Vaše računalo kada nas sljedeći put posjetite na web stranici. Pružatelj koristi kolačiće samo kako bi prikupio informacije koje se odnose na korištenje web stranice. Naša stranica koristi podatke iz Google Analytics za remarketing oglašavanja. To znači da na osnovi vašeg posjeta stranici možete vidjeti Mama-Nova oglase na google oglašavačkoj mreži ili na drugim web stranicama koje koriste tu vrstu oglašavanja. U tu svrhu se koriste kolačići kao što su Google Analytics kolačići ili neki drugi strani kolačići poput DoubleClik kolačića, pomoću kojih se optimiziraju prikazi oglasa na stranicama koje posjećujete te bilježe vaše posjete na tim stranicama. Također, na osnovi vaših interesa, koriste se podaci iz Google oglašavanja te podaci trećih stranica (one npr. bilježe starost, spol i interes) u kombinaciji s Google Analytics za bolje razumijevanje, analizu i optimizaciju oglašavanja i rada stranice.

Sigurnost
mama-nova.hr web trgovina i Petunija d.o.o. ulažu sve svoje napore kako bi se osigurala sigurnost osobnih podataka. Vaši podaci su konstantno zaštićeni od gubitka, uništenja, krivotvorenja, manipulacije i neovlaštenog pristupa ili neovlaštenog otkrivanja.

Maloljetnici
Maloljetnici ne bi smjeli davati nikakve osobne podatke na stranicama bez dopuštenja roditelja ili skrbnika. Mama-Nova.hr nikad neće svjesno prikupljati osobne podatke od maloljetnih osoba, ili na bilo koji način podatke koristiti ili otkriti trećoj strani bez njihove dozvole.

Pravo na informacije
Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi naše politike zaštite privatnosti ili kako tretiramo vaše osobne podatke, slobodno nam se obratite. Kontaktirajte nas na info@mama-nova.hr ili nas nazovite na +385 1 3792 347.
U skladu s vašim zahtjevom biti ćete obaviješteni u pisanom obliku te ćete u skladu s važećim zakonodavstvom biti informirani koji su podaci, ukoliko ih ima, prikupljeni tijekom posjete web stranici.

Objavljivanje promjena
Svaka promjena u našim pravilima o zaštiti osobnih podataka bit će objavljena na ovim web stranicama.
Korištenjem web stranice korisnik prihvaća i suglasan je sa cijelim sadržajem ove politike privatnosti.