Casual haljine za trudnice

Casual haljine za trudnice. U trudnoći se vaše tijelo mijenja pa se tako mijenja i odjeća koju nosite. Upravo zato su trudničke haljine idealne za Vas. Istaknite svoju ženstvenost u našim haljinama. U ženskoj garderobi ih nikad nije dovoljno, stoga Vam nudimo razne modele haljina, čiji su krojevi prilagođeni da rastu zajedno s Vama. Budite trudnica sa stilom koja ne pristaje na kompromise. Moderni krojevi i prirodni materijali haljina za trudnice, a zbog mogućnosti kombiniranja s raznim bojama i modnim dodacima, rado ćete ih nositi i nakon poroda! Casual haljine za trudnice trebate imati u svom ormaru, od ležernih sportskih do poslovnih modela. Stvorene su za moderne mame, prilagodljive za nošenje tokom trudnoće, ali i još dugo nakon poroda. Naručite online ili nas posjetite u našoj trgovini i odaberite savršenu trudničku haljinu za Vas.

Haljina Mama Nova crveni pliš

349,00 kn ($price_eur €)

Haljina Mama Nova crveni pliš., Prekrasna haljina za trudnice u crvenoj boji, koju mogu nositi ne samo trudnice nego i sve druge djevojke. Rezana je ispod grudi, tako da podržava rast trudničkog trbuha. Materijal je jako ugodan i rastezljiv. Ova trudnička haljina je nosiva u mnogim prigodama, svečanim ili svakodnevnim. Možete se nositi i nakon poroda. Za sve mlade djevojke, kombinirajte s remenom kako bi lijepo strukirali liniju.

Haljina Mama Nova Violeta pliš crna

299,00 kn ($price_eur €)

Haljina Mama Nova Violeta pliš crna, za trudnice ugodna je i mekana, dizajnirana za savršen oblik figure ne samo trudnica, već svake žene željne udobne i moderne haljine za sve prilike. Haljina Violeta svojom crnom bojom istaknut će vašu ljepotu i šarm. Proizvod je Mama Nove i dolazi u svim veličinama.

Haljina za trudnice Dora F

299,00 kn ($price_eur €)

Haljina za trudnice Dora F  domaće proizvodnje napravljena je od dva dijela. Gornji dio je zanimljivog  bijelog uzorka. Donji dio je crn tako da vašu figuru čini dužom i ljepšom. Haljina lijepo prati linije tijela i vizualno Vas izdužuje.

Haljina za trudnice Ita2 pliš crvena

349,00 kn ($price_eur €)

Haljina za trudnice Ita2 pliš crvena nosiva je tijekom cijele trudnoće i nakon nje. Također je mogu nositi i djevojke i žene u svim prigodama. Mekoća pliša omogućuje ugodu prilikom nošenja, a nešto tamnija crvena boja izuzetno je pogodna za blagdansko vrijeme.

Haljina za trudnice Monika bordo

349,00 kn ($price_eur €)

Haljina za trudnice Monika bordo kreirana je  s decentnim V izrezom, te zbog svog posebnog kroja nosiva je gotovo cijelu trudnoću i nakon poroda. Može se nositi za sve prigode, a dolazi u svim veličinama.

Haljina za trudnice Nina bordo

299,00 kn ($price_eur €)

Haljina za trudnice Nina bordo proizvod je Mama Nove. Haljina za trudnice izrađena je od kvalitetnog materijala, iznimne kvalitete. Nosiva je u mnogim prigodama, svečanim ili poslovnim. Prednost ove trudničke haljine je da ju možete nositi i nakon poroda

Haljina za trudnice pletena koraljna

299,00 kn ($price_eur €)

Haljina za trudnice pletena koraljna izuzetno je udobna i praktična za hladnije dane koji dolaze. Savršeno se uklapa u bilo koji stil ako je kombinirate sa dodacima bilo maramom ili remenom. Nosiva je i nakon trudnoće i za svaku priliku bilo dnevnu, poslovnu ili neki specijalan događaj.

Haljina za trudnice pletena siva

299,00 kn ($price_eur €)

Haljina za trudnice pletena siva jedna je od više naših pletenih haljina koje se lijepo prilagođavaju obliku vašeg tijela. S početkom hladnijeg vremena razmišljamo o toplini i udobnosti. Zato pletena haljina, tunika ili vesta su u hladnoj zimi jednostavno nezamjenjiva.Bez takve praktične stvari u svom ormaru želi imati svaka žena bilo da je trudna ili ne. Stoga smo pripremili za ovo hladnije vrijeme mnoštvo pletenih haljina.  Mogu se nositi u trudnoći i nakon poroda, a može je nositi i djevojka ili žena neovisno o trudnoći. Pletena haljina savršeno se uklapa u bilo koji stil,  za kućno okruženje, rad u uredu, gala događaj, zabavu, poslovni sastanak ili svečani događaj. Budući se mogu nositi od rane jeseni pa sve do kraja proljeća prikladne su na čizme, tenisice ili salonke.  Ukoliko ih kombinirate sa maramom, remenom bilo uskim ili širokim  uz dodatak blistavih kamenčića učinit će je uvijek drugačijom.Tako se ova haljina za trudnice prekrasne koraljne boje  sa dodacima može nositi na različite načine. Haljina za trudnice pletena siva pristajat će na čizmice i visoke i ravne pete. Svojom zanimljivom bojom učinit će tmurne dane veselijima a time i vas. Zato ne razmišljajte, već je što prije nabavite u svoj ormar i uz razne dodatke učinite još zanimljivijom prilikom nošenja.

Haljina za trudnice pletena smeđa

299,00 kn ($price_eur €)

Haljina za trudnice pletena smeđa izuzetno je udobna i praktična za hladnije dane koji dolaze. Savršeno se uklapa u bilo koji stil ako je kombinirate sa dodacima bilo maramom ili remenom. Nosiva je i nakon trudnoće i za svaku priliku bilo dnevnu, poslovnu ili neki specijalan događaj

Haljina za trudnice pletena zelena

299,00 kn ($price_eur €)

Haljina za trudnice pletena zelena izuzetno je udobna i praktična za hladnije dane koji dolaze. Savršeno se uklapa u bilo koji stil ako je kombinirate sa dodacima bilo maramom ili remenom. Nosiva je i nakon trudnoće i za svaku priliku bilo dnevnu, poslovnu ili neki specijalan događaj.

Haljina za trudnice pliš plava ravna

349,00 kn ($price_eur €)

Haljina za trudnice pliš plava ravna, Prekrasna haljina za trudnice u plavoj boji, koju mogu nositi ne samo trudnice nego i sve druge djevojke. Rezana je ispod grudi, tako da podržava rast trudničkog trbuha. Materijal je jako ugodan i rastezljiv. Ova trudnička haljina je nosiva u mnogim prigodama, svečanim ili svakodnevnim. Možete se nositi i nakon poroda. Za sve mlade djevojke kombinirajte s remenom kako bi lijepo strukirali liniju.

Haljina za trudnice Sara 5pl

399,00 kn ($price_eur €)

Haljina za trudnice Sara 5pl  spada u haljine za trudnice vlastite proizvodnje. Može biti u svim veličinama. Izuzetno je ugodna i laka za nošenje. Izrađena je od prozračne viskoze te posebno pogodna za ljetne dane. Nosiva je za svečane, poslovne i ostale prilike. Također ćete je moći nositi i nakon poroda. Haljina koju trebate imati.