Casual haljine za trudnice

Casual haljine za trudnice. U trudnoći se vaše tijelo mijenja pa se tako mijenja i odjeća koju nosite. Upravo zato su trudničke haljine idealne za Vas. Istaknite svoju ženstvenost u našim haljinama. U ženskoj garderobi ih nikad nije dovoljno, stoga Vam nudimo razne modele haljina, čiji su krojevi prilagođeni da rastu zajedno s Vama. Budite trudnica sa stilom koja ne pristaje na kompromise. Moderni krojevi i prirodni materijali haljina za trudnice, a zbog mogućnosti kombiniranja s raznim bojama i modnim dodacima, rado ćete ih nositi i nakon poroda! Casual haljine za trudnice trebate imati u svom ormaru, od ležernih sportskih do poslovnih modela. Stvorene su za moderne mame, prilagodljive za nošenje tokom trudnoće, ali i još dugo nakon poroda. Naručite online ili nas posjetite u našoj trgovini i odaberite savršenu trudničku haljinu za Vas.

Haljina za trudnice Ita 03

39,99  (301,00 kn)

Haljina za trudnice Ita 03 sa printom izuzetno je elegantna i udobna haljina. Ako tražite udobnu, kvalitetnu, a ipak upečatljivu haljinu u kojoj ćete moći uživati za vrijeme i nakon trudnoće, onda je ova haljina za trudnice odličan izbor za Vas!

Haljina za trudnice Ljubica

44,99  (339,00 kn)

Haljina za trudnice Ljubica dolazi u predivnoj nijansi ljubičaste boje. Ljubičasta boja simbolizira nezavisnost i kreativnost, a uprvo zbog toga se naziva i  bojom umjetnosti. Ova udobna haljina izrađena je od prirodnih materijala, a njen sastav čini 95% viskoza i 5% elastan.

Haljina za trudnice Martina crna

47,99  (362,00 kn)

Haljina za trudnice Martina crna napravljena je od izuzetno kvalitetne mješavine viskoze i elastana nježno prati liniju vašeg tijela. Prednji je dio sa decentnim V izrezom, dovoljno atraktivan i elegantan u isto vrijeme.

Haljina za trudnice Martina zelena

47,99  (362,00 kn)

Prije narudžbe odaberite veličinu , a pojas ukoliko želite – na modnim dodacima. Pojas nije u cijeni haljine.
Haljina Martina dolazi bez ukrasnog remena. Ukoliko ga želite možete ga naručiti na našim modnim dodacima ili bilo koji drugi remen. Haljina za trudnice Martina zelena od izuzetno kvalitetne mješavine viskoze i elastana nježno prati liniju vašeg tijela. Prednji je dio sa decentnim V izrezom, dovoljno atraktivan i elegantan u isto vrijeme.

Haljina za trudnice Martina ciklama

47,99  (362,00 kn)

Haljina za trudnice Martina ciklama  napravljena je od izuzetno kvalitetne mješavine viskoze i elastana nježno prati liniju vašeg tijela. Prednji je dio sa decentnim  izrezom, dovoljno atraktivan i elegantan u isto vrijeme.

Haljina za dojenje 01 Mama Nova

44,99  (339,00 kn)

Haljina za dojenje 01 Mama Nova izrađena je od dva dijela.. Gornji dio je u crnoj boji i prilagođen je za dojenje. Donji dio za zanimljivog uzorka što haljinu čini elegantnom i savršenom u trudnoći i nakon poroda. Izrađena od prirodnog i kvalitetnog restezljivog materijala lijepo će pratiti rast vašeg trbušćića do kraja trudnoće. Njena primjena nakon trudnoće za dojenje vaše bebe jednostavno će vas oduševiti.

Haljina za trudnice Monika bordo

46,32  (349,00 kn)

Haljina za trudnice Monika bordo kreirana je  s decentnim V izrezom, te zbog svog posebnog kroja nosiva je gotovo cijelu trudnoću i nakon poroda. Može se nositi za sve prigode, a dolazi u svim veličinama.

Haljina za dojenje 02 Mama Nova

44,99  (339,00 kn)

Haljina za dojenje 02 Mama Nova izrađena je od dva dijela.. Gornji dio je u crnoj boji i prilagođen je za dojenje. Donji dio za zanimljivog uzorka što haljinu čini elegantnom i savršenom u trudnoći i nakon poroda. Izrađena od prirodnog i kvalitetnog restezljivog materijala lijepo će pratiti rast vašeg trbušćića.

Haljina za dojenje 03 Mama Nova

44,99  (339,00 kn)

Haljina za dojenje 03 Mama Nova izrađena je od dva dijela.. Gornji dio je u crnoj boji i prilagođen je za dojenje. Donji dio za zanimljivog uzorka što haljinu čini elegantnom i savršenom u trudnoći i nakon poroda. Izrađena od prirodnog i kvalitetnog restezljivog materijala lijepo će pratiti rast vašeg trbušćića do kraja trudnoće.

Haljina mama nova Martina bordo

47,99  (362,00 kn)

Prije narudžbe odaberite veličinu , a pojas ukoliko želite - na modnim dodacima. Pojas nije u cijeni haljine. Haljina Martina dolazi bez ukrasnog remena. Ukoliko ga želite možete ga naručiti na našim modnim dodacima ili bilo koji drugi remen. Haljina za trudnice Martina borda napravljena je od izuzetno kvalitetne mješavine viskoze i elastana nježno prati liniju vašeg tijela. Prednji je dio sa decentnim V izrezom, dovoljno atraktivan i elegantan u isto vrijeme.

Haljina za trudnice Petra

46,32  (349,00 kn)

Haljina za trudnice Petra. Haljine su neizostavan komad svakog ženskog ormara. Želite li kratku, dugu, svečanu, dnevnu, jednostavnu, jednobojnu haljinu ili pak haljinu šarenih boja, na pravom ste mjestu, jer u Mama Nova trgovini može se pronaći za svakoga ponešto. Mama Nova u ponudi ima haljine koje će Vas oduševiti, što izgledom, što dizajnom, krojem,...

Haljina Mama Nova Violeta pliš crna

39,68  (299,00 kn)

Haljina Mama Nova Violeta pliš crna, za trudnice ugodna je i mekana, dizajnirana za savršen oblik figure ne samo trudnica, već svake žene željne udobne i moderne haljine za sve prilike. Haljina Violeta svojom crnom bojom istaknut će vašu ljepotu i šarm. Proizvod je Mama Nove i dolazi u svim veličinama.