trudnička odjeća

Baby cipelice Mama Nova 02

99,00 kn ($price_eur €)

Baby cipelice Mama Nova 02. Baby cipelice svečane sa mašnicama na plave točkice na njima novost su u ponudi Mama Nova na webshop-u ili u trgovini u Westgate-u. Približava se poseban trenutak za vas i vašeg anđela. Možda već imate svečano odjelce i nedostaju još samo cipelice. Upravo smo zato povećali našu ponudu i sa svečanim baby cipelicama.  Bijele cipelice sa plavim mašnicama su također i izvrsne za poklon.

Baby cipelice Mama Nova 04

99,00 kn ($price_eur €)

Baby cipelice Mama Nova 04. Baby cipelice svečane sa bež ukrasima na njima novost su u ponudi Mama Nova na webshop-u ili u trgovini u Westgate-u. Ukrasne mašnice bež boje na nehodajućim cipelicama nadopunjuju se sa isto takvom leptir mašnom. U tom istom kompletu dolazi i kapica koja također ima istu mašnicu.

Baby cipelice Mama Nova 07

Baby cipelice Mama Nova 07 .Približava se poseban trenutak za vas i vašeg anđela. Možda već imate svečano odjelce i nedostaju još samo cipelice. Upravo smo zato povećali našu ponudu i sa svečanim baby cipelicama.  Bijele cipelice sa plavim mašnicama su također i izvrsne za poklon.  

Haljina Ita2 pliš plava

349,00 kn ($price_eur €)

Haljina Ita2 pliš plava Mama Nova,  A kroja sa slatkim volačićima u donjem dijelu.  Haljina od tamnijeg plavog pliša pruža izuzetnu ugodu prilikom nošenja bilo da ste trudni ili ne. Njena toplina praktična je za ovo hladnije i blagdansko nadolazeće vrijeme.

Haljina Mama Nova crveni pliš

349,00 kn ($price_eur €)

Haljina Mama Nova crveni pliš., Prekrasna haljina za trudnice u crvenoj boji, koju mogu nositi ne samo trudnice nego i sve druge djevojke. Rezana je ispod grudi, tako da podržava rast trudničkog trbuha. Materijal je jako ugodan i rastezljiv. Ova trudnička haljina je nosiva u mnogim prigodama, svečanim ili svakodnevnim. Možete se nositi i nakon poroda. Za sve mlade djevojke, kombinirajte s remenom kako bi lijepo strukirali liniju.

Haljina za trudnice čipka ravna bijela

399,00 kn ($price_eur €)

Haljina za trudnice čipka ravna bijela. Prekrasna bijela haljina za trudnice, idealna za svečane prigode. Izrađena od prekrasne bijele čipke i podstavom od viskoze postaje jako ugodna i prozračna za nošenje. Priuštite sebi da se osjećate kao trudnica s modne piste jer to u ovom stanju zaista i zaslužujete.

Haljina za trudnice kraljevsko plava

349,00 kn ($price_eur €)

Haljina za trudnice kraljevsko plava baršunasta, jednostavna je i prilagodljiva za svaku prigodu, a izrazito mekana i udobna i tijekom cijelog dana. Nakon što ju isprobate, dizajn će vas posebno oduševiti. Naborane bočne strane lijepo će oblikovati trudnički trbuh u bilo kojem mjesecu. Posebnost haljine je što lijepo pristaje svakoj ženi jer su nabori dizajnirani prema liniji tijelu. Okrugao izrez prigodan je za najdraži nakit kojim ćete upriličiti namjenu za razne izlaske. Volani na rukavu daju još na posebnosti haljine. Nosiva za mnoge svečane prilike.

Haljina za trudnice modernih boja

499,00 kn ($price_eur €)

Haljina za trudnice modernih boja rezana ispod grudi i sa dodatkom volana. Laganog materijala koji lijepo pada, a rukavi ovu haljinu čine posebnom. Nosiva je kroz cijelu trudnoću, a i nakon poroda. Jako ugodni materijal. Idealna za svečane prigode.

Haljina za trudnice Monika bordo

349,00 kn ($price_eur €)

Haljina za trudnice Monika bordo kreirana je  s decentnim V izrezom, te zbog svog posebnog kroja nosiva je gotovo cijelu trudnoću i nakon poroda. Može se nositi za sve prigode, a dolazi u svim veličinama.

Haljina za trudnice Nina bordo

299,00 kn ($price_eur €)

Haljina za trudnice Nina bordo proizvod je Mama Nove. Haljina za trudnice izrađena je od kvalitetnog materijala, iznimne kvalitete. Nosiva je u mnogim prigodama, svečanim ili poslovnim. Prednost ove trudničke haljine je da ju možete nositi i nakon poroda

Haljina za trudnice pletena koraljna

299,00 kn ($price_eur €)

Haljina za trudnice pletena koraljna izuzetno je udobna i praktična za hladnije dane koji dolaze. Savršeno se uklapa u bilo koji stil ako je kombinirate sa dodacima bilo maramom ili remenom. Nosiva je i nakon trudnoće i za svaku priliku bilo dnevnu, poslovnu ili neki specijalan događaj.

Haljina za trudnice pletena siva

299,00 kn ($price_eur €)

Haljina za trudnice pletena siva jedna je od više naših pletenih haljina koje se lijepo prilagođavaju obliku vašeg tijela. S početkom hladnijeg vremena razmišljamo o toplini i udobnosti. Zato pletena haljina, tunika ili vesta su u hladnoj zimi jednostavno nezamjenjiva.Bez takve praktične stvari u svom ormaru želi imati svaka žena bilo da je trudna ili ne. Stoga smo pripremili za ovo hladnije vrijeme mnoštvo pletenih haljina.  Mogu se nositi u trudnoći i nakon poroda, a može je nositi i djevojka ili žena neovisno o trudnoći. Pletena haljina savršeno se uklapa u bilo koji stil,  za kućno okruženje, rad u uredu, gala događaj, zabavu, poslovni sastanak ili svečani događaj. Budući se mogu nositi od rane jeseni pa sve do kraja proljeća prikladne su na čizme, tenisice ili salonke.  Ukoliko ih kombinirate sa maramom, remenom bilo uskim ili širokim  uz dodatak blistavih kamenčića učinit će je uvijek drugačijom.Tako se ova haljina za trudnice prekrasne koraljne boje  sa dodacima može nositi na različite načine. Haljina za trudnice pletena siva pristajat će na čizmice i visoke i ravne pete. Svojom zanimljivom bojom učinit će tmurne dane veselijima a time i vas. Zato ne razmišljajte, već je što prije nabavite u svoj ormar i uz razne dodatke učinite još zanimljivijom prilikom nošenja.