Haljine za trudnice

Izbor haljina za trudnice je velik i raznovrstan. U našoj ponudi možete pronaći casual, poslovne ili svečane trudničke haljine. Stvorene su za moderne mame, prilagodljive za nošenje tijelom cijelog perioda trudnoće, ali i još dugo nakon trudnoće. Tkanine su izrađene od kvalitetnih materijala, te ćete se u njima osjećati opušteno i udobno za svoje majčinstvo. Naše haljine odišu svježinom i elegancijom za posebne prilike. Sve trudničke haljine izrađene su u manjim serijama što ih definira kao dizajnesku, modernu, poslovnu, casual i svečanu odjeću za trudnice. Proizvedene su najvećim dijelom u Hrvatskoj, čime njegujemo Hrvatsku proizvodnju.

Haljina za trudnice duga čipka mint

599,00 kn

Haljina za trudnice ravnog kroja, rezana ispod grudi u plavim nijansama boji, sa dodatkom prekrasne čipke. Prekrasnog materijala koji lagano pada, a rukavi ovu haljinu čine posebnom. Nosiva je kroz cijelu trudnoću, a i nakon poroda. Jako ugodni materijal. Idealna za svečane prigode.

Haljina za trudnice duga plava

799,00 kn

Haljina za trudnice prekrasnog plavog uzorka, rezana ispod grudi i sa dodatkom volana. Prekrasnog materijala koji lagano pada, a rukavi ovu haljinu čine posebnom. Nosiva je kroz cijelu trudnoću, a i nakon poroda. Jako ugodni materijal. Idealna za svečane prigode.

Haljina za trudnice duga saten čipka

599,00 kn

Haljina za trudnice ravnog kroja, rezana ispod grudi u nježno rozoj boji, sa dodatkom prekrasne čipke. Prekrasnog materijala koji lagano pada, a rukavi ovu haljinu čine posebnom. Nosiva je kroz cijelu trudnoću, a i nakon poroda. Jako ugodni materijal. Idealna za svečane prigode.

Haljina za trudnice green, pogodna za dojenje

299,00 kn

Haljina za trudnice u kombinaciji crne i zelene boje. Napravljena od izuzetno kvalitetne viskoze sa malo elastina. Decenti V izrez koji je pogodan i za dojenje, a dolje lagano pada i izdužuje vašu figuru. Nosiva u mnogim kombinacijama.

Haljina za trudnice Ita s uzorkom cvijeća

259,00 kn

Haljina za trudnice u crvenoj boji sa cvjetnim uzorkom izrađena od kvalitetne mješavine viskoze i elastana, te samim time postaje jako ugodna i prozračna za nošenje. Idelana za proljetno-ljetne dane, zbog svog zanimljivog kroja nosiva je u svim stupnjevima trudnoće, te ćete je svakako zbog svih njenih vrlina nositi i nakon poroda.

Haljina za trudnice Lara bijela

649,00 kn

Elegantna haljina za trudnice za svečane prigode napravljena je od mješavine viskoze i muslina. Savršen izbor za sve svečane prigode, uz haljinu dolazi šal i pojas, tako da po potrebi haljinu za trudnice možete strukirati i naglasiti Vaš trudnički trbuh. Napravljena je tako da se može nositi u svim stupnjevima trudnoće, ali svakako i nakon trudnoće.

Haljina za trudnice Martina crvene boje

349,00 kn

Haljina za trudnice u crvenoj boji od izuzetno kvalitetne mješavine viskoze i elastana nježno prati liniju vašeg tijela. Prednji je dio sa decentnim V izrezom, dovoljno atraktivan i elegantan u isto vrijeme. Posebno je dizajnirana, tj. rezana ispod prsa s naborima na trbuhu te je na taj način nosiva gotovo cijelu trudnoću, a i nakon poroda.

Haljina za trudnice Monika

299,00 kn

Haljina za trudnice u prekrasnoj kombinaciji. Napravljena je od izuzetno kvalitetne mješavine viskoze i elastana nježno prati liniju vašeg tijela. Prednji je dio sa decentnim V izrezom, dovoljno atraktivan i elegantan u isto vrijeme te pogodan za dojenje nakon poroda.

Haljina za trudnice nježno plavih nijansi

379,00 kn

Ova midi trudnička haljina nježno prati žensku figuru, a poseban touch daje joj v- izrez te ¾ rukavi. Odličan je odabir za svakodnevne ili svečane prigode. Kombinirajte u remen, te cipelice i decentni nakit.

Haljina za trudnice Paris

269,00 kn

Haljina za trudnice širokog kroja. Moguće je kombinirati uz remen ili bez njega. Jako ugodnog materijala od viskoze idealna je za toplije dane. Modernog uzorka.

Haljina za trudnice sa puf rukavima ljubičasta

699,00 kn

Ako ste žena koja voli duge ljetne haljina, ovu ćete obožavati! Ova je haljina idealan odabir za jedan prosječan vrući ljetni dan, budući da je veoma ugodna za nošenje i prozračna. Napravljena je od izuzetno kvalitetnog i prozračnog materijala koji Vam ljeti omogućuje maksimalnu udobnost. Gornji dio haljine predivne je ljubičaste boje s kratkim rukavima.

Haljina za trudnice sa puf rukavima roze boje

699,00 kn

Ako ste ljubiteljica cvjetnog uzorka, a nikako ne možete pronaći proljetnu haljinu za trudnice u Vašoj omiljenoj boji, danas je Vaš sretan dan! Uz to, haljina ima puf rukave te suknju s laganim naborima što sveukupno haljini dodaje poseban touch. Ova haljina za trudnice napravljena je od izuzetno udobnog i prozračnog materijala što je čini idealnom haljinom za vruće ljetne dane i tople večeri.