Kaputi i ogrtači

Jedan od najomiljenijih komada svakako je kaput koji nas grije u hladnim danima. Kaput za trudnice kombinaciji različitih boja savršeno se uklapaju u svaki stil jedne moderne trudnice. Izuzetno je ugodan za nošenje jer je model posebno dizajniran kako biste ga mogli prilagoditi svojoj građi i željama. Nosiv je i u svečanim prilikama, uz elegantne haljine za trudnice, ali i za svakodnevni izgled uz trudničke hlače ili suknje. Ogrtač bolero za trudnice nosiv je u svim stupnjevima trudnoće, ali i svakako nakon poroda. Savršen je odabir za sve moderne trudnice.

Ogrtač crni bez rukava Mama Nova

37,03  (279,00 kn)

Ogrtač crni bez rukava Mama Nova. Ogrtač može biti kombiniran u dnevnim ili večernjim varijantama, a nosi se preko haljina, košulja, tunika, ili preko laganih jaknica i ispod kaputa... On pokriva sva godišnja doba i nikada ne izlazi iz mode. SASTAV: 100% poliester

Ogrtač za trudnice Mama Nova c1

37,03  (279,00 kn)

Ogrtač za trudnice Mama Nova c1 Prekrasan ogrtač za trudnice u crvenoj boji upotpunit će svaku Vašu kombinaciju. Ogtač za trudnice nosiv je u svim stupnjevima trudnoće, ali i svakako nakon poroda. Može se kombinirati uz jeans hlače za trudnice i košulju ili uz elegantnu haljinu upotpunjemu modnim dodacima. Savršen je odabit za sve moderne trudnice. SASTAV: 100% poliester Ogrtač za trudnice je univerzalne veličine i pristaje svima.