Brza dostava za cijelu Hrvatsku - samo 4,4 EUR

Trudnička haljina Asi midi

39,68  (299,00 kn)

Trudnička haljina Asi midi dužine je lepršava  i trendi  za nadolazeće mjesece. Topliji dani u trudnoći mogu brzo i ugodno proći uz ovu haljinu za trudnice kojoj lepršavost daju bočni izrezi, dok se posebno vezicom s jedne strane izrez može i podesiti prema željama i prigodama na dužu ili kraću dužinu.

Veličina

Clear

Opis

Trudnička haljina Asi midi dužine naš je proizvod. Ovo je predivna midi crvena haljina za sve žene koje ne žele zapostaviti svoju ženstvenost u trudnoći. Haljina za trudnice ima bočni prorez koji joj dodaje poseban touch, bez da odaje dojam neprimjerenog odijevanja.

Haljina ima predivne nabore s bočne strane koji čitavu odjevnu kombinaciju podižu na viši nivo.  Blagog je  asimetričnog kroja, čime postaje vizualno izuzetno zanimljiv odjevni komad za svaku ženu, a time i trudnicu. Trudnička haljina ima kratke rukave, stoga je idealna za toplo proljeće i ljeto. Prati liniju tijela, pa će je stoga sve trudnice koje vole naglasiti svoj trudnički trbuščić obožavati.

Trudnička haljina Asi midi je odličan odabir za sve svečanije prigode. Možete ju odabrati ako ste pozvani na prijateljičino vjenčanje, otmjenu proslavu rođendana ili krizmu. Također, zahvaljujući svojoj predivnoj crvenoj boji i eleganciji, haljina je odličan odabir za odlazak na romantičnu večeru s Vašim partnerom. Ako se odlučite haljinu odabrati za romantičnu večeru, tada preporučujemo da ju kombinirate na crne salonke, torbicu u istoj boji te elegantnu ogrlicu. Uz malo crvenog ruža, upečatljive naušnice i frizuru kao što je pundža, spremni ste za opuštajuću romantičnu večeru s Vašim partnerom.

Ono što je također veliki plus ove haljine za trudnice, jest kako ju možete nositi i u hladnije vrijeme. Tada ju možete kombinirati s crnim kaputom, najlonskim čarapama u boji kože te crnim čizmicama na petu. Isto tako, ne moramo posebno naglašavati kako je i ovu haljinu moguće nositi i nakon trudnoće, kao i većinu naših haljina upravo zahvaljujući tome što se prilagođava linijama tijela. Sve u svemu, ako volite crvenu boju i tražite elegantnu haljinu za trudnice koju ćete nositi za svečane prigode, ova haljina odličan je izbor za Vas! Sastav materijala: 95% viskoza, 5% elastan. Veličine: S/M, L/XL.

Dodatne informacije

Veličina

,

Haljina za trudnice Asi | Mama Nova shop - odjeća za trudnice

Trudnička haljina Asi midi

Izbornik