Brza dostava za cijelu Hrvatsku - samo 4,4 EUR

O nama

O Mama Nova

Mama Nova je hrvatski modni brend koji je jedini specijaliziran za trudničku odjeću. Osnovan je u nedostatku takve odjevne linije i s ciljem da trudnicama i majkama ponudi izbor udobne, ali i moderne trudničke odjeće s kvalitetnim materijalom i po povoljnim cijenama.

U ponudi se može naći sve što trudnica treba tijekom trudnoće, a što može nositi i poslije. Naša ponuda uključuje svakodnevnu i sportsku odjeću, poslovnu, svečanu i elegantnu kao i poseban program za dojenje. U svom garderobnom ormaru trudnica može imati posebno dizajniranu i prilagođenu odjeću za rast trbuha – od trenirki, majica, tunika, košulja, suknji, hlača, haljina do spavaćica, donjeg rublja, steznika i grudnjaka.

Prateći svjetske trendove, ali i njegujući različite stilove, dizajniramo odjeću raznolikih kombinacija u kojima svaka trudnica može naći nešto za sebe. Različim uzorcima i krojevima trudnica može ostati vjerna svom stilu, ali i izabrati model koji odgovara građi tijela. Izborom modnih dodataka, nakita i šalova, može se upotpuniti svaka kombinacija. Prilagođeni dizajn i šaljive majice s printom prepoznali su i ostali kupci koji pomoću naših stručnih djelatnica lako pronađu koristan poklon za trudnice.

Proizvodni proces vode tim stručnih osoba koji zajedničkim radom i modernom tehnologijom daju izuzetno visoku kvalitetu materijala. Odjevni predmeti rađeni su po preporukama i savjetima naših kupaca na čije smo zadovoljstvo u sudjelovanju osobito ponosni.

Predani smo svom cilju – da nošnja trudničke odjeće pričinjava zadovoljstvo. Osjećajte se udobno, opušteno, elegantno, samouvjereno, romantično i ženstveno u svojih devet najtežih, ali i najsretnijih mjeseci.

Podaci tvrtke:
PETUNIJA D.O.O
ZAPREŠIČKA 2, JABLANOVEC
10298 DONJA BISTRA
OIB: 31603840838

MOGLO BI VAS ZANIMATI

Izbornik