Brza dostava za cijelu Hrvatsku - samo 4,4 EUR

Haljina za trudnice Unikat H02

119,32  (899,00 kn)

Haljina za trudnice je napravljena od izuzetno prozračnog, laganog i ugodnog materijala. Veoma je lepršava te nije pripijena uz tijelo.

SASTAV: 100% muslin

Veličina

Clear

Opis

Ova je haljina za trudnice idealan odabir za svečani događaj ljeti ili duge ljetne šetnje uz plažu! Haljina je bijele boje s printom cvijeća u žućkastoj i narančastoj nijansi. Dužine je do poda, a njena glavna prednost je što nema naramenica, već se veže oko vrata. Tako Vas neće ništa pritiskati za ramena, a vi ćete nesmetano moći uživati u danu. Haljina je napravljena od izuzetno prozračnog, laganog i ugodnog materijala. Veoma je lepršava te nije pripijena uz tijelo.

Zahvaljujući tome, haljina se po velikim vrućinama neće lijepiti za kožu i Vaša će koža moći disati. Poznato je kako mnoge žene traže ugodnu i prozračnu haljinu koju će nositi za vrijeme godišnjeg odmora, a trudnice svakako imaju iste želje. Ova haljina udovoljit će svim Vašim zahtjevima i bit ćete sretni i bezbrižni kada ju nosite. Haljina je dužine do poda, stoga uz nju možete nositi sandale, balerinke ili tenisice, budući da se to baš i neće vidjeti. Idealna je za večernju šetnju uz plažu s Vašim partnerom.

Osim toga, haljina za trudnice je odličan izbor i za ljetna vjenčanja, rođendane i druge svečane događaje na otvorenom. Budući da je haljina sama po sebi veoma bogata, ne morate previše razmišljati o modnim dodacima. Predlažemo da kosu svežete u pundžu, stavite bijele viseće naušnice, odaberete bijelu ili crnu torbicu te stavite laganu šminku. Na ovaj način naglasit ćete ljepotu haljine, ona će ostati glavno težište čitave modne kombinacije, a drugi modni dodaci odlično će se uklopiti u čitavu priču. Uz našu haljinu i savjete, spremni ste za bilo koji događaj. Ova je haljina idealna za sve ljubiteljice dugih ljetnih prozračnih haljina koje se u njima osjećaju najudobnije. Za kraj nam ne preostaje ništa drugo nego Vam poželjeti ugodan i opuštajući godišnji odmor koji ćete provesti noseći ovu haljinu!

Haljina za trudnice dolazi u veličinama:

S, M, L, XL.

 

Dodatne informacije

Veličina

, , ,

haljina-za-trudnice-mama-nova-trudnicka-haljina-svecana-odjeca-za-trudnice-15

Haljina za trudnice Unikat H02

Izbornik