Tunike za trudnice

Elegantna Mama Nova tunike za trudnice pružaju pregršt mogućnosti kombiniranja, bilo da ih nosite uz trudničke hlače, suknje ili tajice. Idealan su odjevni predmet za svaku buduću majku. Iz naše ponude izaberi tunike u svom stilu, uzorku i kroju. Trudničke tunike mogu se nositi tokom cijele trudnoće i u svim godišnjim dobima. Također ih možete nositi u raznim prigodama, poslovnim, svečanim ili svakodnevnim. Izrađene su od raznovrsnih materijala, u raznim modelima i bojama, a dostupne su i u veličinama. Tunike za trudnice su odjevni predmet koji će dodati još jednu dimenziju vašoj trudničkoj garderobi i učiniti je još jedinstvenijom. Iz naše ponude izaberi tunike u svom stilu, uzorku i kroju. Mama Nova Hrvatski brend - originalni dizajn i vlastita proizvodnja. Posjetite nas ili naručite online uz brzu i povoljnu dostavu.

Mama Nova tunika za trudnice

199,00 kn ($price_eur €)

Mama Nova tunika za trudnice  ravna proizvod je Mama Nove. Tunika je idealna za sve mlade buduće majke! Tunika ima duge rukave pa je stoga idealna za proljeće , jesen i zimu. Odlično se slaže na crne tajice koje će Vas dodatno vizualno stanjiti i uz pomoć tunike, naglasiti Vašu ženstvenu figuru. Napravljena je od izuzetno kvalitetnog i prozračnog materijala te je kombinacija zelene boje sa kariranim donjim djelom.

Tunika Mama Nova za dojenje 01

229,00 kn ($price_eur €)

Tunika Mama Nova za dojenje 01 idealna je za buduće majke jer je nosiva kroz cijelu trudnoću. Ono što je još važnije, u njoj ćete lako dojiti svoju bebu jer to omogućava kroj koji je prilagođen za dojenje. Njen kvalitetan materijal pružit će udobnost i Vama i Vašoj bebici.

Tunika za trudnice Ebru crvena

249,00 kn ($price_eur €)

Tunika za trudnice Ebru crvena je elegantna duža tunika Mama nova praktična za bezbrojne kombinacije bilo na kežual ili poslovne hlače i tajice. Nosiva za hladnije dane. Posjetite nas u Westgate u ili naručite online.

Tunika za trudnice Mama Nova pletena 01

289,00 kn ($price_eur €)

Tunika za trudnice Mama Nova pletena 01 novi je model iz naše ponude. S početkom hladnijeg vremena razmišljamo o toplini i udobnosti. Zato pletena  tunika ili vesta su u hladnoj zimi jednostavno nezamjenjiva.Takve praktične stvari u svom ormaru želi imati svaka žena bilo da je trudna ili ne.

Tunika za trudnice Mama Nova zeleno-crna

289,00 kn ($price_eur €)

Tunika za trudnice Mama Nova zeleno-crna praktična je za hladnije dane. Toplina pletiva pružit će vam toplinu i udobnost. Crne pruge sa zelenom bojom osvježene su bijelim obrubima što je čini još zanimljivijom. Praktična za nošenje u trudnoći i nakon poroda.

Tunika za trudnice siva ravna

199,00 kn ($price_eur €)

Tunika za trudnice siva ravna  za trudnice izrađena od kvalitetne viskoze. U sivoj  boji sa uzorkom. Rezana je od ispod grudi što pruža mogućnost nošenja kroz cijelu trudnoću. Kombinirajte uz tajice i trudničke traperice. Idealna je za sve mlade trudnice ili one mrvicu starije koje su i dalje mladenačkog duha.

Elegantna tunika za trudnice

199,00 kn ($price_eur €)

Elegantna trudnička tunika koja pruža pregršt mogućnosti kombiniranja te daje notu vašoj ženstvenosti u trudnoći. Ova haljina/tunika idealna je za opuštajuću šetnju gradom. Zanimljivog je košulja - stila uz volane na kraju. Tunika je napravljena od kvalitetnog, udobnog i izuzetno prozračnog materijala.

Tunika za trudnice Monika crveno/bijela

229,00 kn ($price_eur €)

Prekrasna tunika za trudnice u crveno bijeloj kombinaciji sa tockicama savršen je odabire za sve trudnice mladenačkog duha.

Tunika za trudnice Monika, bijela

229,00 kn ($price_eur €)

Tunika za trudnice izrađena od kvalitetne viskoze. U bijeloj boji sa uzorkom. Rezana je od ispod grudi što pruža mogućnost nošenja kroz cijelu trudnoću. Kombinirajte uz tajice i trudničke traperice. Idealna je za sve mlade trudnice ili one mrvicu starije koje su i dalje mladenačkog duha.

Tunika za trudnice Monika, bijela s cvjetićima

229,00 kn ($price_eur €)

Tunika za trudnice izrađena od kvalitetne viskoze. U bijeloj boji sa cvjetnim uzorkom. Rezana je od ispod grudi što pruža mogućnost nošenja kroz cijelu trudnoću. Kombinirajte uz tajice i trudničke traperice. Idealna je za sve mlade trudnice ili one mrvicu starije koje su i dalje mladenačkog duha.

Tunika za trudnice ravna, crno bijela

199,00 kn ($price_eur €)

Tunika za trudnice izrađena od kvalitetne viskoze. U crno bijeloj boji sa uzorkom. Rezana je od ispod grudi što pruža mogućnost nošenja kroz cijelu trudnoću. Kombinirajte uz tajice i trudničke traperice. Idealna je za sve mlade trudnice ili one mrvicu starije koje su i dalje mladenačkog duha.