Brza dostava za cijelu Hrvatsku - samo 4,4 EUR

Haljina za trudnice i preklop volan

46,32  (349,00 kn)

Trudnička haljina sa preslatkim volančićima, nježno plavih nijansi za sve trudnice koje žele izgledati posebno. Kvalitetna izrada i lagani viskozni materijal idealan je za tople ljetne dane. Ovu haljinu možete nositi tijekom cijele trudnoće, a svakako i nakon poroda.

Veličina

Clear

Opis

Elegantna haljina za trudnice stvorena je da zablistate na svakom događaju! Posebnost ove haljine leži u asimetričnom kroju, budući da je haljine s prednje strane dužine do koljena, a sa stražnje strane midi dužine. Haljina ima kratke rukaviće s volanima.

Gornji dio haljine ima v-izrez te su oko dekoltea također ušiveni elegantni volani. Volani se nalaze i pri rubu haljine. Jasno je kako je ova haljina idealna za sve ljubiteljice volana! Volani su apsolutni hit ljetne sezone, a ovoj haljini služe kako bi podigli razinu elegancije na višu nivo.

U trudničku haljinu je i ušiven remen od istog materijala namijenjen da se sveže oko struka. Njime ćete dodatno naglasiti trudnički trbuh i ostalima na suptilan način dati do znanja kako radosno očekujete prinovu u obitelji.

Haljina za trudnice i preklop volan je napravljena od izuzetno kvalitetnog, udobnog i prozračnog materijala. Lijepo prati liniju tijela, a da pritom nije usko pripijena uz kožu. Navedeno je velika prednost za trudnice, posebice ljeti, budući da haljina ne pritišće Vaš trudnički trbuh te ne potiče dodatno znojenje kože. Ako ste pozvani na prijateljičino vjenčanje, na nečiju pričest ili krizmu, ova haljina definitivno je jedan od favorita koji biste mogli obući.

Haljina za trudnice i preklop volan se odlično slaže uz bež detalje, stoga ju možete kombinirati na bež salonke, torbicu u istoj nijansi te bež sako. Ako ste više raspoloženi za tamniju varijantu, tada preporučujemo crne salonke ili balerinke te torbicu u istoj boji. Sve u svemu, ova haljina nudi mnoštvo opcija za kombiniranje budući da je jednobojna, a opet toliko bogata zahvaljujući predivnom kroju i volanima. Stoga, ako želite zablistati na nekom svečanom događaju, a nemate što obući za ovo trudničko razdoblje, odaberite ovu haljinu i sigurno nećete pogriješiti!

Posjetite nas u Westgate-u ili naručite.

Veličine:

S, M, L.

Sastav materijala:

100% viskoza

Dodatne informacije

Veličina

, ,

Haljina-za-trudnice-i- preklop-volan-Mama- Nova-shop

Haljina za trudnice i preklop volan

Izbornik