Grudnjaci za dojenje

Grudnjak za dojenje birajte pažljivo jer imate dosta vremena nakon što saznate za sretnu vijest. On će postati najbolji prijatelj vama i vašim dojkama koje su izložene promjenama tijekom trudnoće i dojenja. Stoga u ponudi imamo grudnjake izrađene od izuzetno kvalitetne mješavine pamuka, modala i elastina.Također možete izabrati između modela kojima se košarica u potpunosti otkopčava ili samo djelomično. Naramenice trebaju biti šire i podesive. Preporuka je da košarice nemaju žicu, već mogu biti sa gelom, zatim podstavljene ili mekane i pogodne za spavanje.

Grudnjak za trudnice i dojilje bez podstave

139,00 kn

Grudnjak za trudnoću i dojenje kao stvoren za bezbrižno majčinstvo. Izrađen je od izuzetno kvalitetne mješavine pamuka, modala i elastina, te je pogodan za nošenje u trudnoći i nakon poroda. Grudnjak za dojenje bez šavova – savršen odabir za dojilje.

Podstavljeni grudnjak za trudnice i dojenje

169,00 kn

Podstavljeni grudnjak za trudnice i dojenje je kao stvoren za bezbrižno majčinstvo. Izrađen je od izuzetno kvalitetne mješavine pamuka, modala i elastina, te je pogodan za nošenje u trudnoći i nakon poroda. Grudnjak za dojenje bez šavova, sa laganom podstavom – savršen odabir za dojilje.