Grudnjaci za dojenje

Grudnjaci za dojenje. Grudnjak za dojenje birajte pažljivo jer imate dosta vremena nakon što saznate za sretnu vijest. On će postati najbolji prijatelj vama i vašim dojkama koje su izložene promjenama tijekom trudnoće i dojenja. Stoga se u ponudi nalaze grudnjaci za dojenje izrađeni od izuzetno kvalitetne mješavine pamuka, modala i elastana.Također možete izabrati između modela kojima se košarica u potpunosti otkopčava ili samo djelomično. Naramenice trebaju biti šire i podesive. Preporuka je da košarice nemaju žicu, već mogu biti sa gelom, zatim podstavljene ili mekane i pogodne za spavanje. Svakoj budućoj mami potreban je grudnjak za dojenje bez obzira planira li dojiti ili ne. Veliki izbor raznih modela koji nudimo odgovarat će svakoj trudnici, bilo da joj treba za dnevnu aktivnost ili bavljenje tjelovježbom. Moguće je izabrati između podstavljenog ili mekanog pamučnog grudnjaka sa malim dodatkom elastina kako bi se mogao nježno prilagoditi rastu vaših grudi.

Grudnjak za dojenje sportski

8,99  (68,00 kn)

Grudnjak za dojenje sportski Sportski grudnjak za dojenje je praktičan komad odjeće za aktivne mame koje žele kombinirati vježbanje i dojenje s udobnošću i podrškom. Dolazi u bijeloj, bež i crnoj boji. Materijal : poliester.

Grudnjak za trudnice crni ili bijeli

15,99  (120,00 kn)

Grudnjak za trudnice crni ili bijeli. Grudnjak za trudnoću i dojenje kao stvoren za bezbrižno majčinstvo. Izrađen je od izuzetno kvalitetne mješavine pamuka, modala i elastina, te je pogodan za nošenje u trudnoći i nakon poroda. Grudnjak za dojenje bez šavova – savršen odabir za dojilje.

Crni grudnjak za dojenje podstavljeni

18,99  (143,00 kn)

Crni grudnjak za dojenje podstavljeni. Podstavljeni grudnjak za trudnice i dojenje je kao stvoren za bezbrižno majčinstvo. Izrađen je od izuzetno kvalitetne mješavine pamuka i elastina, te je pogodan za nošenje u trudnoći i nakon poroda. Grudnjak za dojenje bez šavova, sa laganom podstavom – savršen odabir za dojilje. SASTAV: pamuk

Grudnjak za dojenje pamučni

8,99  (68,00 kn)

Grudnjak za dojenje pamučni. Grudnjak za dojenje je praktičan komad odeće koji je namenjen da olakša majkama dojenje svoje bebe. Napravljen je od mekane, prozračne i rastezljive pamučne tkanine. Dolazi u bijeloj boji.

Grudnjak za trudnice i dojilje bez podstave

18,99  (143,00 kn)

Grudnjak za trudnoću i dojenje kao stvoren za bezbrižno majčinstvo. Izrađen je od izuzetno kvalitetne mješavine pamuka, modala i elastina, te je pogodan za nošenje u trudnoći i nakon poroda. Grudnjak za dojenje bez šavova – savršen odabir za dojilje.

Podstavljeni grudnjak za trudnice i dojenje

24,90  (188,00 kn)

Podstavljeni grudnjak za trudnice i dojenje je kao stvoren za bezbrižno majčinstvo. Izrađen je od izuzetno kvalitetne mješavine pamuka, modala i elastina, te je pogodan za nošenje u trudnoći i nakon poroda. Grudnjak za dojenje bez šavova, sa laganom podstavom – savršen odabir za dojilje.