Modni dodaci

Modni dodaci. Veliki izbor modnih dodataka da upotunite svoje odjevne kobinacije. Modni dodaci mogu biti i naušnice ili ogrlic, a također i raznovrsne marame. Svi će oni vaš odjevni komad odjeće učiniti još zanimljivijim i atraktivnijim. Remen je varijabilni komad koji se može koristiti kao praktičan modni dodatak, ali i kao motiv koji može učiniti optička čuda poput smanjivanja struka ili produženja tijela. Također  moderan remen podići će i svaku svečanu varijantu. Nosiv je tokom cijele trudnoće ali i nakon nakon nje, jer je veličina prilagodljiva. Izrađen je od prave i vrlo kvalitetne velur kože.  Tako da za njega možemo reći da je neuništiv, a njegova bezvremenska  boja nosiva je u svim modnim trendovima. Složiti ćete se da atraktivan remen može podići svaku modnu kombinaciju.

Cvjetni remen mama nova

22,44  (169,00 kn)

Cvjetni remen mama nova Imate svečanu haljinu i čini vam se da nešto nedostaje. To j remen koji će podići vašu haljinu na najvišu razinu ljepote. Upravo takav je ovaj remen sa cvijetovima u obliku mašnice. Naš svečani remen za haljine je od rastezljivog materijala tako da odgovara svakoj veličini.

Svečani remen sa kristalima

22,44  (169,00 kn)

Svečani remen sa kristalima je od rastezljivog materijala tako da odgovara svakoj veličini.  Njega upravo posebnim čini prekrasni ukras od kristalića. Svaku vašu haljinu učinit će prekrasnom u bilo kojoj kombinaciji.

Svečani remen za haljine

19,78  (149,00 kn)

Svečani remen za haljine je od rastezljivog materijala tako da odgovara svakoj veličini.  Njega upravo posebnim čini prekrasna mašnica od kristalića. Svaku vašu haljinu učinit će prekrasnom.

Svečana ogrlica 01

19,78  (149,00 kn)

Ogrlica 01 bogat je i upečatljiv modni detalj. Njen lančić je zlatne boje, a duljina se može prilagoditi kopčanjem. Na ogrlici 01 prevladavaju floralni ukrasi plavih nijansi. Ogrlica je tako ukrašena plavim ružama, plavim dijamantima, ali i bisernim kuglicama i sitnim finim dijamantima. Sve je to upotpunjeno zlatnim elementima koji se savršeno uklapaju sa lančićem.

Mama nova pojas sa uzorkom

10,00  (75,00 kn)

Mama nova pojas sa uzorkom nosiv je tijekom cijele trudnoće ali i nakon nakon nje, jer je veličina prilagodljiva. Izrađen je od 95% viskoze  te 5% elastana. Riječ je o pojasu čiji je proizvođač upravo Mama Nova pa osim u bordo boj, pojas može doći i u širokoj paleti boja ovisno o željama klijenat. Složiti ćete se da ovaj atraktivni  pojas s uzorkom može podići svaku modnu kombinaciju.

Crni kožni remen

19,78  (149,00 kn)

Crni kožni remen nosiv je tijekom cijele trudnoće ali i nakon nakon nje, jer je veličina prilagodljiva. Izrađen je od prave i vrlo kvalitetne velur kože. S obzirom na navedeno za njega možemo reći da je neuništiv, a njegova bezvremenska crna boja nosiva je u svim modnim trendovima i u svim prilikama. Složiti ćete se da ovaj atraktivni Kožni crni remen može podići svaku modnu kombinaciju.

Remen 01

11,81  (89,00 kn)

Remen 01 u smeđe-bež kombinaciji boja geometrijskog dizajna. Ovaj reme načinjen je od rastezljivig materijala tako da odgovara svakoj veličini. Može se nositi na haljine, tunike ili hlače. Također izuzetno je nosiv i kada niste trudni.

Svečana ogrlica 02

19,78  (149,00 kn)

Upečatljiva ogrlica 02 može se nositi na svečane haljine iz Mama Nova ponude u večernje izlaske i za posebne prilike. Također, riječ je o komadu nakita koji može podignuti svakodnevnu kombinaciju – traperice i bluzu na neku potpuno novu razinu.