Brza dostava za cijelu Hrvatsku - samo 4,4 EUR

Svijeće za krštenje

13,99  (105,00 kn)

Svijeće za krštenje –  na svijeći se nalaze i simboli vezani za krštenje, kao što su križ ili ikona svete obitelji. Ukrasna svijeća za krštenje se koristi kao simbol svjetla i duha Svetoga Duha te se često daje kao poklon roditeljima ili kršteniku, odnosno krštenici. Svijeća za krstitke u plavoj nijansi sa oznakom križa savršeno će se pristajati Vašem kršteniku na njigov veliki dan.

Boja

Clear

Opis

Svijeće za krštenje

Krštenje predstavlja sakrament kojim se postaje član zajednice vjernika. Među Božjim darovima je najljepši i najdivniji, a naziva se darom jer se dodjeljuje onima koji ništa ne nose. Važan dio obreda krštenja jest svijeća koja gori i predstavlja svjetlo i putokaz za novi život krštenika i izvor svega što mu se dariva po krštenju.

Ukrasna svijeća za krštenje je svijeća koja se koristi prilikom krštenja novorođenčeta. Obično je izrađena od voska i ima dugu traku za zaštitu od plamena. Svijeće mogu biti ukrašene različitim motivima i ukrasima, kao što su čipke, cvijeće ili natpisi. Često se na svijeći nalaze i simboli vezani za krštenje, kao što su križ ili ikona svete obitelji. Ukrasna svijeća za krštenje se koristi kao simbol svjetla i duha Svetoga Duha te se često daje kao poklon roditeljima ili kršteniku, odnosno krštenici.

Naše svijeće za krštenje dolaze u bijeloj boji, a možete birati između njihovih ukrasa plavih i rozih nijansi – ovisno o spolu djeteta ili o Vašim osobni preferencama. Ukoliko se odlučite za plave nijanse, Vaš krštenik dobit će bijelu svijeću čiji je donji dio ukrašen predivnom plavom trakom. Traka završava vezana u mašnu, unutar koje se nalaze decentni cvjetići. Plavu mašnu dodatno ukrašava i ona na točkice te se one, zajedno uz aranžman, savršeno uklapaju u aranžman svijeće za poseban dan.  Na samoj sredini naše svijeći za krštenje nalazi se i najjasniji simbol vjere – križ.

Svijeća za krstitke u plavoj nijansi sa oznakom križa savršeno će se pristajati Vašem kršteniku na njegov veliki dan.

Dodatne informacije

Boja

svijeće-za-krštenje-mama-nova-sve-za-trudnice

Svijeće za krštenje

Izbornik