Brza dostava za cijelu Hrvatsku - samo 4,4 EUR

Gaćice za trudnice visokog struka

7,90  (60,00 kn)

Gaćice za trudnice visokog struka od mješavine pamuka, modala i elastina savršen su odabir. Imaju iznimno tanke rubove tako da ih možete nositi ispod laganih kombinacija da se ne iscrtavaju, a isto tako odlične su i za zimske dane da Vas griju.
Gaćice za trudnice su u veličinama od S – L, nemojte se bojati ako Vam trebaju manje jer su iznimno rastezljive te tako svima odgovaraju.

Veličina

Boja

Clear

Opis

Gaćice za trudnice visokog struka nosive kroz cijelu trudnoću. Ako tražite gaćice koje će Vam odlično pristajati za vrijeme trudnoće, a bez da Vas pritom neugodno pritišću, onda su ove odličan izbor za Vas! Napravljene su od izuzetno ugodnog i kvalitetnog pamučnog materijala. Prilagođavaju se Vašoj liniji tijela, a da Vas pritom ne stišče za trudnički trbuh.

Gaćice za trudnice visokog struka sežu preko trbuha čime Vam olakšavaju nošenje istih za vrijeme trudnoće. Imaju ultra tanke rubove, stoga ih možete nositi ispod haljina, hlača i ostalih odjevnih komada bez straha da će se iscrtavati.  Trudničke gaćice bez šavova lijepo će pristajati vašem trbuščiću kroz cijelu trudnoću.

Gaćice su napravljene od izuzetno udobnog i rastezljivog materijala. Tako  se prilagođavaju Vašim linijama tijela u različitim stupnjevima trudnoće. Stoga ne morate brinuti da će Vam biti neudobne. Također, veoma su prozračne što je isto tako jako važno za zdravlje svake žene, pa tako i trudnice. Kvaliteta materijala presudna je za udobnost ali i za zdravlje. Čuvajte svoje zdravlje jer je to izuzetno važno naročito u trudnoći.

Gaćice dolaze u tri boje -bijela, crna i bež koje će zadovoljiti vaše potrebe.

Ako tražite ugodne i kvalitetne gaćice za trudnice, ove su odličan izbor za Vas!

Veličine: S, M, L

Dodatne informacije

Veličina

, ,

Boja

, ,

Gaćice za trudnice visokog struka

Gaćice za trudnice visokog struka

Izbornik