Brza dostava za cijelu Hrvatsku - samo 4,4 EUR

Baby cipelice Mama Nova 07

Baby cipelice Mama Nova 07

.Približava se poseban trenutak za vas i vašeg anđela. Možda već imate svečano odjelce i nedostaju još samo cipelice. Upravo smo zato povećali našu ponudu i sa svečanim baby cipelicama.  Bijele cipelice sa plavim mašnicama su također i izvrsne za poklon.

 

Opis

Baby cipelice Mama Nova 07.

Ako se spremate za krštenje svoje bebe, razmislite o kupnji cipela za krštenje beba. One će vam pomoći da izgledate lijepo i uredno tijekom obreda, a također će biti udobne za vašu bebu. Cipelice za krštenje beba su važan dio opreme za bebe i trebali biste ih uzeti u obzir ako se spremate za krštenje.

One su obično dizajnirane tako da izgledaju lijepo i uredno, a također su udobne za bebe. Cipelice za krštenje beba dostupne su u različitim stilovima i dizajnima, od tradicionalnih bijelih cipela do modernih dizajna u drugim bojama.

Baby bijele cipelice svečane sa plavim mašnicama na bijele točkice na njima novost su u ponudi Mama Nova na webshop-u ili u trgovini u West-gate-u.

Približava se poseban trenutak za vas i vašeg anđela. Možda već imate svečano odjelce i nedostaju još samo cipelice. Upravo smo zato povećali našu ponudu i sa svečanim baby cipelicama.  Bijele cipelice sa plavim mašnicama su također i izvrsne za poklon.

Ukrasne plave mašnice sa  bijelim točkicama na nehodajućim cipelicama nadopunjuju se sa isto takvom leptir mašnom. U tom istom kompletu dolazi i kapica koja također ima istu mašnicu.  Bijela  boja točkica na plavim mašnicama  idealna je u kombinaciji sa svečanim odjelcem u plavoj, bijeloj ili sivoj boji .Naše baby cipelice  Mama Nova 07 ,  sa plavim ukrasima će upotpuniti prekrasnu odjeću vašeg anđelčića.

Veličina 10,5 cm.

 

mama nova - sve za trudnice

Baby cipelice Mama Nova 07

Izbornik