Brza dostava za cijelu Hrvatsku - samo 4,4 EUR

Svijeća za krštenje roza

13,99  (105,00 kn)

Svijeća za krštenje –  na svijeći se nalaze i simboli vezani za krštenje, kao što su križ ili ikona svete obitelji. Ukrasna svijeća za krštenje se koristi kao simbol svjetla i duha Svetoga Duha te se često daje kao poklon roditeljima ili kršteniku, odnosno krštenici. Svijeća za krstitke u rozoj nijansi sa oznakom križa savršeno će se pristajati Vašoj krštenici na njen veliki dan

Boja

Clear

Opis

Svijeća za krštenje roza

Krštenje predstavlja sakrament kojim se postaje član zajednice vjernika. Među Božjim darovima je najljepši i najdivniji, a naziva se darom jer se dodjeljuje onima koji ništa ne nose. Važan dio obreda krštenja jest svijeća koja gori i predstavlja svjetlo i putokaz za novi život krštenika i izvor svega što mu se dariva po krštenju.

Ukrasna svijeća za krštenje je svijeća koja se koristi prilikom krštenja novorođenčeta. Obično je izrađena od voska i ima dugu traku za zaštitu od plamena. Svijeće mogu biti ukrašene različitim motivima i ukrasima, kao što su čipke, cvijeće ili natpisi. Često se na svijeći nalaze i simboli vezani za krštenje, kao što su križ ili ikona svete obitelji. Ukrasna svijeća za krštenje se koristi kao simbol svjetla i duha Svetoga Duha te se često daje kao poklon roditeljima ili kršteniku, odnosno krštenici.

Naše svijeće za krštenje dolaze u bijeloj boji, a možete birati između njihovih ukrasa plavih i rozih nijansi – ovisno o spolu djeteta ili o Vašim osobni preferencama. Ukoliko se odlučite za roze nijanse, Vaša krštenica dobit će bijelu svijeću čiji je donji dio ukrašen predivnom rozom trakom. Traka završava vezana u mašnu, unutar koje se nalaze decentni cvjetići. Rozu mašnu dodatno ukrašava i ona na točkice te se one, zajedno uz cvjetiće, savršeno uklapaju u aranžman svijeće za poseban dan.  Na samoj sredini naše svijeći za krštenje nalazi se i najjasniji simbol vjere – križ.

Svijeća za krštenje roza sa oznakom križa savršeno će se pristajati Vašoj krštenici na njen veliki dan.

Dodatne informacije

Boja

,

svijeća-za-krštenje-roza-mama-nova-odjeća-za -trudnice

Svijeća za krštenje roza

Izbornik