cvijece

Haljina za trudnice duga plava

799,00 kn (106,05 €)

Haljina za trudnice duga plava lijepog plavog i bež uzorka, rezana ispod grudi i sa dodatkom volana. Laganog materijala koji lijepo pada, a rukavi ovu haljinu čine posebnom. Nosiva je kroz cijelu trudnoću, a i nakon poroda. Jako ugodni materijal. Idealna za svečane prigode.

Haljina za trudnice Ita s uzorkom cvijeća

269,00 kn (35,70 €)

Haljina za trudnice Ita a uzorkom cvijeća u crvenoj boji  izrađena od kvalitetne mješavine viskoze i elastina, te samim time postaje jako ugodna i prozračna za nošenje. Idealna za proljetno-ljetne dane, zbog svog zanimljivog kroja nosiva je u svim stupnjevima trudnoće, te ćete je svakako zbog svih njenih vrlina nositi i nakon poroda.

Haljina za trudnice sa puf rukavima ljubičasta

699,00 kn (92,77 €)

Ako ste žena koja voli duge ljetne haljina, ovu ćete obožavati! Ova je haljina idealan odabir za jedan prosječan vrući ljetni dan, budući da je veoma ugodna za nošenje i prozračna. Napravljena je od izuzetno kvalitetnog i prozračnog materijala koji Vam ljeti omogućuje maksimalnu udobnost. Gornji dio haljine predivne je ljubičaste boje s kratkim rukavima.

Haljina za trudnice sa puf rukavima roze boje

699,00 kn (92,77 €)

Haljina za trudnice sa puf rukavima roze boje ako ste ljubiteljica cvjetnog uzorka, a nikako ne možete pronaći proljetnu haljinu za trudnice u Vašoj omiljenoj boji, danas je Vaš sretan dan! Uz to, haljina ima puf rukave te suknju s laganim naborima što sveukupno haljini dodaje poseban touch. Ova haljina za trudnice napravljena je od izuzetno udobnog i prozračnog materijala što je čini idealnom haljinom za vruće ljetne dane i tople večeri.

Haljina za trudnice Sara crvena

299,00 kn (39,68 €)

Haljina za trudnice sa zanimljivim uzorkom. Lagani materijal od viskoze savršeno će pristajati za toplije dane. Nosiva je u raznim prigodama, svakodnevnim i svečanim. Ova je haljina idealan odabir za jedan prosječan vrući ljetni dan, budući da je veoma ugodna za nošenje i prozračna. Remen ne dolazi uz haljinu.

Haljina za trudnice plavih nijansi – Svečana

799,00 kn (106,05 €)

Ova haljina za trudnice idealna je za duge ljetne šetnje uz more s Vašim partnerom. Budući da je napravljena od veoma prozračnog materijala, omogućuje Vam nesmetano uživanje u ljetu na godišnjem odmoru. Osim spomenutog, haljina je odličan izbor i za svečane događaje ljeti na koje ćete biti pozvani. Isto tako, veliki plus je što ovu haljinu za trudnice možete nositi i nakon poroda!

Trudnička haljina od viskoze sa volanima

299,00 kn (39,68 €)

Trudnička haljina od viskoze sa volanima sa zanimljivom cvjetnom uzorku. Lagani materijal od viskoze savršeno će pristajati za toplije dane. Nosiva je u raznim prigodama, svakodnevnim i svečanim. Kombinirajte uz mnoge modne dodatke.