Brza dostava za cijelu Hrvatsku - samo 4,4 EUR

Postporođajni steznik

17,99  (136,00 kn)

Postporođajni steznik napravljen za nošenje poslijeporoda. Pomaže Vam da što prije vratite svoju staru figuru, vraća trbušne mišiće na svoje mjesto koji su se tijekom trudnoće razdvojili. Lagano rasterečuje kralježnicu te pomaže da se maternica što prije vrati na svoje mjestu.

Veličina

Boja

Clear

Opis

Želite vratiti staru figuru koju ste imali prije trudnoće? Onda je ovaj Postporođajni steznik odličan odabir za Vas! Ovaj steznik napravljen je od udobnog materijala i idealan je za nošenje nakon poroda.

Zahvaljujući ovom stezniku, lakše ćete i brže vratiti svoju staru figuru. Ovaj Postporođajni steznik pomaže Vam da što prije vratite svoju staru figuru tako što vraća trbušne mišiće koji su se tijekom trudnoće razdvojili na svoje mjesto.

Također, služi kao potpora kralježnici, rasterećuje težinu koja se oslanja na kralježnicu te pomaže da se maternica što prije vrati na svoje mjestu.

Steznik je boje kože ili crni čime postaje idealan za nošenje na bilo kakve odjevne kombinacije. Nećete morati brinuti da drugi vide steznik koji nosite. Možete ga nositi ispod majice, tunike ili haljine bilo koje boje i nitko neće znati da ga nosite osim Vas samih! Ako Vam se sviđaju sve ranije napisane prednosti i benefiti ovog postporođajnog steznika, nabavite jedan i nećete požaliti!

Sastav:
70% Poliester; 30% Elastan.

Veličine:
M/L (90-110 cm) XL/XXL (110 – 130cm)

Dodatne informacije

Veličina

,

Boja

,

Steznik za poslije poroda | Mama Nova shop - odjeća za trudnice

Postporođajni steznik

Izbornik