Brza dostava za cijelu Hrvatsku - samo 4,4 EUR

Haljina za trudnice sa umetkom

59,99  (452,00 kn)

Haljina za trudnice sa umetkom kao elegantan i udoban komad odjeće naglašava ljepotu i istovremeno omogućava prostor za rastući trbuh. Plava boja haljine daje svježinu i blistavost, stvarajući osećaj lakoće i ženstvenosti.

SASTAV: poliester

Veličina

Clear

Opis

Haljina za trudnice sa umetkom.

Ova plava haljina za trudnic sa šarenim umetkom kao elegantan i udoban komad odjeće naglašava ljepotu i istovremeno omogućava prostor za rastući trbuh.

Haljina je izrađena od mekanog i rastezljivog materijala koji pruža maksimalnu udobnost i fleksibilnost tokom cijelog perioda trudnoće. Plava boja haljine daje svježinu i blistavost, stvarajući osećaj lakoće i ženstvenosti.

Šare na umetku su veselih boja, koje dodaju živost i toplinu haljini. Umetak može biti izrađen od različitih materijala, kao što su til, čipka ili saten, koji daju sofisticiranu notu ovoj haljini. Šare mogu biti u različitim oblicima, kao što su cvjetovi, geometrijski uzorci ili apstraktne točkice, pružajući unikatan izgled.

Dizajn haljine je pažljivo osmišljen kako bi istakao i naglasio trudnički stomak. Ovaj kroj omogućava da se haljina prilagodi promjenama u tijelu tijkom trudnoće, pružajući prostor za rastući trbuščić, ali istovremeno naglašava siluetu na svim pravim mjestima.

Plava haljina za trudnice sa umetkom je odličan izbor za posebne prilike, kao što su svečane večere, proslave ili vjenčanja. Može se nositi i u opuštenijim prilikama, kao što su druženja ili šetnje, kombinirajući udobnost i eleganciju.

Ukratko, ova plava haljina za trudnicu sa šarenim umetkom je savršena opcija za one koji žele izgledati šarmantno i stilizirano tijkom trudnoće, pružajući udobnost, lepršavost i jedinstven dizajn.

Dodatne informacije

Veličina

, , ,

odjeca-za-trudnice-mama-nova-haljine-za-trudnice-haljina-za-trudnice-sa-umetkom

Haljina za trudnice sa umetkom

Izbornik