Brza dostava za cijelu Hrvatsku - samo 4,4 EUR

Haljina za trudnice Sara volan

52,99  (399,00 kn)

Haljina za trudnice Sara volan,  savršeno će odgovarati trudnicama, novopečenim mamama, ali i svim ostalim ženama jer se njen svevremenski kroj prilagođava Vašem tijelu. Haljinu možete pronaći u trgovini Mama Nova u Westgateu, ili ju naručiti putem web shopa!

Veličina

Clear

Opis

Haljina za trudnice Sara Volan predivan je i romantičan proljetni model iz nove kolekcije Mama Nove. Riječ je o elegantnoj haljini idealne dužine do ispod koljena. Njen lepršavi dizajn idealan je za nadolazeće sunčane dane.

Ova svečana haljina nosiva je u brojim prilikama, pa tako može podignuti i Vašu dnevnu kombinaciju na neki viši nivo. Haljina Sara ima decentan V-izrez, dužine je do ispod koljena, a njeni rukavi su kratki i lepršavi. Haljina lijepo prati figuru bez da je pripijena uz tijelo. Ukoliko želite dodatno naglasiti svoju figuru i struk, haljinu možete upotpuniti tankim pojasom koji dolazi uz haljinu, ili jednim od pojaseva iz naše bogate kolekcije.

Haljina Sara Volan dolazi u predivnoj i uvijek elegantnoj ljubučastoj boji. Njen kroj je veseo i romantičan, idealan za svečanosti u toplijem dijelu godine. Haljina je iznimno udobna, a izrez koji ju krasi olakšat će Vam hodanje i kretanje po plesnom podiju! Ova vedra i elegantna haljina savršen je odabir za svadbe, godišnjice, krstitke, ali i za ljetne izlaske. Uz divnu boju i kroj haljine Sara osjetit ćete dah proljeća bez obzira kada ju nosili.

Haljina za trudnice Sara Volan savršeno će odgovarati trudnicama, novopečenim mamama, ali i svim ostalim ženama jer se njen svevremenski kroj prilagođava Vašem tijelu.

Haljina je izrađena od kvalitetnog materijala koji se ne gužva. Dolazi u veličinama od S do XL.

Naše haljine dizajnirane su kako bi svim ženama uljepšale dan – bez obzira izabrali ju za svečanost ili šetnju gradom. Vedra Haljina za trudnice Sara Volan podignut će proljetno raspoloženje i istaknuti Vas u masi. Ako tražite lijepu, elegantnu i lepršavu haljinu proizvedenu u Hrvatskoj, koja je ujedno i cijenovno prihvatljiva, ovo je pravi odabir za Vas!

Haljinu možete pronaći u trgovini Mama Nova u Westgateu, ili ju naručiti putem web shopa! Mi mislimo na sve naše trudnice.

Dodatne informacije

Veličina

,

Haljina-za-trudnice-Sara-volan-mama-nova

Haljina za trudnice Sara volan

Izbornik