Brza dostava za cijelu Hrvatsku - samo 4,4 EUR

Crno bijela svečana haljina

59,99  (452,00 kn)

Crno bijela svečana haljina. Ova haljina ima kroj koji naglašava žensku figuru na sofisticiran način. Gornji dio haljine je crne boje, napravljen od visoko kvalitetnog materijala koji je mekan na dodir. Ima okrugao izrez koji otkriva suptilan dekolte i dodaje ženstvenu notu.

SASTAV: saten, poliester

Veličina

Clear

Opis

Crno bijela svečana haljina.

Ova crno bijela svečana haljina sa bijelim gornjim dijelom i crnim donjim dijelom može izgledati izuzetno elegantno i sofisticirano.

Gornji dio haljine izrađen je od bijelog laganog muslina čiji nabori izuzetno pristaju svim ženama i trudnicama. Donji dio haljine je od crnog satena bogatog kroja kako bi stvorio efekt lepršavosti i dodatne elegancije. Lagano se širi prema dolje, stvarajući elegantnu siluetu i pokretljivost. Materijal je prozračan, stvarajući laganu i fluidnu liniju koja prati pokrete tijela.

Na struku haljine može se kombinirati remen koji dodaje suptilan naglasak i naglašava žensku liniju. Remen također pomaže u oblikovanju struka i pruža dodatnu eleganciju haljini.

Ova kombinacija bijelog gornjeg dijela i crnog donjeg dijela stvara kontrast koji privlači pažnju i daje haljini sofisticirani izgled. Takva haljina često se nosi na svečanim događajima poput gala večera, vjenčanja ili drugih posebnih prigoda gdje je potrebno elegantno i glamurozno odijelo. Možete je upotpuniti odgovarajućim nakitom i visokim potpeticama kako biste postigli potpuni efekt luksuza i elegancije.

Naše haljine dizajnirane su kako bi svim ženama uljepšale dan – bez obzira izabrali ju za šetnju gradom ili svečanost. Ova haljina za trudnice  podignut će proljetno raspoloženje i istaknuti Vas u masi. Ako tražite lijepu, elegantnu i lepršavu haljinu proizvedenu u Hrvatskoj, koja je ujedno i cjenovno prihvatljiv odabir za sve Vas!

Dodatne informacije

Veličina

, , ,

haljine-za-trudnice-mama-nova-odjeca-za-trudnice-mama-nova-svecane-haljine-sve-za-trudnice-crno-bijela-svecana-haljina

Crno bijela svečana haljina

Izbornik