Brza dostava za cijelu Hrvatsku - samo 4,4 EUR

Trudnička haljina Sara crnobjela 5

46,32  (349,00 kn)

Trudnička haljina Sara crnobjela 5 je iz nove kolekcije Mama nova haljine za trudnice.  Kvalitetna izrada i lagani viskozni materijal idealan je za tople ljetne dane. Ovu haljinu možete nositi tijekom cijele trudnoće, a svakako i nakon poroda. Dolazi u svim veličinama. Hrvatski proizvod.

SASTAV: viskoza 95%, 5% elastan

Veličina

Clear

Opis

Trudnička haljina Sara crnobjela 5 je Već prepoznatljiva Mama nova trudnička haljina.  Ovaj put prezentirana je u neizostavnom cvjetnom, ali pomalo apstraktnom uzorku. Na snježno bijeloj podlozi smjestili su se maksi listovi koji se prelijevaju od bijele preko različitih nijansi sive, pa sve do crne boje.

Obzirom na nepogrešivu crno-bijelu kombinaciju haljina spada u evergreen komade. Izrađena je od vrlo lagane, fine, kvalitetne, viskoze. Materijal je prozračan i vrlo ugodan za nošenje i po najvećim temperaturama. Vrlo važno je naglasiti da se ne prozire. Ugodnosti u prilog svakako ide i sam kroj koji je ležeran sa V izrezom, visokim strukom i kratkim zvono rukavima koji su vrlo praktični, ali su i lijep dodatak. Donji dio haljine se širi u polukrug i tako lagano pada preko bokova i trudničkog trbuščića.

Moramo naglasiti da haljina nije izrađena isključivo za trudnice, već je rado nose i dame koje nisu u drugom stanju, ali vole sakriti eventualne nedostatke. Uz haljinu dolazi i pojas istog uzorka u obliku trake. Jednako je zanimljivo vežete li traku u mašnu sprijeda ili straga.

Ovaj kroj će Vas u sekundi pretvoriti u kraljicu plesnog podija ili elegantnu poslovnu damu, jer  haljinu zaista možete nositi u svim prilikama od dnevne, poslovne, pa sve do najfinije svečane prigode. Trudnička haljina Sara crnobjela 5  će se kao kameleon prilagođavati prilikama obzirom na to za koji nakit i cipele se odlučite. Haljina je krojena i proizvedena u Hrvatskoj a dolazi u raznim uzorcima i u svim veličinama.

veličine: S, M, L, XL

Dodatne informacije

Veličina

, , ,

Trudnička haljina Sara crnobjela 5

Izbornik