Brza dostava za cijelu Hrvatsku - samo 4,4 EUR

Haljina za trudnice sa ružicama

106,99  (806,00 kn)

Haljina sa ružicamaje elegantna te je savršen odabir za svečane prilike, ali i dovoljno jednostavna da u njenoj udobnosti možete uživati za proljetne i ljetne izlaske tijekom trudnoće. Svevremenski kroj koji krasi Haljinu za trudnice crne ružice naći će mjesto u ormaru svake trudnice ili mame koja želi elegantno izgledati!

SASTAV: poliester, viskoza

Veličina

Clear

Opis

Haljina za trudnice sa ružicama.

Haljina za trudnice sa ružicama novi je proizvod Mama Nove. Riječ je o predivnoj haljini koja dolazi u vječnoj bijeloj boji. Elegantnog je kroja i duljine do poda, a zbog lepršavog dizajna poželjet ćete ju nositi svaki dan.

Riječ je o svečanoj haljini koja je nosiva u brojnim prilikama. Ima kratke lepršave rukave, duga je, a decentno ju otvara V-izrez. Lagana je i prozračna stoga je nosiva i u toplijem, ali i u hladnijem dijelu godine. Haljina za trudnice crne ružice je lepršava, a korištenjem pojasa možete ju savršeno uklopiti u Vašu figuru. V-izrez na haljini olakšava dojenje novopečenim mamama. Ova haljina dovoljno je elegantna da je savršen odabir za svečane prilike, ali i dovoljno jednostavna da u njenoj udobnosti možete uživati za proljetne i ljetne izlaske tijekom trudnoće. Svevremenski kroj koji krasi Haljinu za trudnice crne ružice naći će mjesto u ormaru svake trudnice ili mame koja želi elegantno izgledati!

Boja i materijal

Haljina za trudnice crne ružice dolazi u bijeloj boji, a krase ju lijepe crne ružice. Ova haljina izrađena je od kvalitetnog materijala koji se ne gužva pa nećete morati trošiti vrijeme na peglanje. Haljina za trudnice crne ružice dolazi u veličinama od S do XL.

Naše haljine za trudnice dizajnirane su kako bi svim ženama, a posebice trudnicama, uljepšale svakodnevni život i unijele radost u svaki dan. Bilo da idete u ljetnu šetnju gradom ili ste pozvani kao gošća na vjenčanje, Haljina za trudnice crne ružice savršen je odabir. Stoga, ako tražite lijepu i elegantnu haljinu, koja je ujedno i cjenovno prihvatljiva, odaberite proizvod Mama Nove i nećete pogriješiti!

Naručite putem našeg webshopa ili nas posjetite u trgovini!

Dodatne informacije

Veličina

, ,

Haljina-za-trudnice-mama-nova-web-trgovina

Haljina za trudnice sa ružicama

Izbornik