Brza dostava za cijelu Hrvatsku - samo 4,4 EUR

Haljina za trudnice Ita sv

44,00  (332,00 kn)

Haljina za trudnice Ita sv. Haljina za trudnice u crnoj boji sa volanima od crnog tila sa crvenim ukrasima.U trudnoći se vaše tijelo mijenja pa se tako mijenja i odjeća koju nosite. Upravo zato su trudničke haljine idealne za Vas. Istaknite svoju ženstvenost u našim haljinama.

SASTAV: viskoza, til

Veličina

Clear

Opis

Haljina za trudnice Ita sv.

U trudnoći se vaše tijelo mijenja pa se tako mijenja i odjeća koju nosite. Upravo zato su trudničke haljine idealne za Vas. Istaknite svoju ženstvenost u našim haljinama. U ženskoj garderobi ih nikad nije dovoljno, stoga Vam nudimo razne modele haljina, čiji su krojevi prilagođeni da rastu zajedno s Vama. Budite trudnica sa stilom koja ne pristaje na kompromise. Moderni krojevi i prirodni materijali haljina za trudnice, a zbog mogućnosti kombiniranja s raznim bojama i modnim dodacima, rado ćete ih nositi i nakon poroda! Casual haljine za trudnice trebate imati u svom ormaru, od ležernih sportskih do poslovnih modela. Stvorene su za moderne mame, prilagodljive za nošenje tokom trudnoće, ali i još dugo nakon poroda. Naručite online ili nas posjetite u našoj trgovini u Westgate-u i odaberite savršenu trudničku haljinu za Vas.

Haljina je atipičnog dizajna, što ovu haljinu čini posebnom i privlačnom za sve žene. Ova je haljina napravljena od izuzetno kvalitetnog  i prozračnog materijala. Haljina nije pripijena uz tijelo. To Vam omogućuje jednostavno kretanje u haljini bez  znojenja i zatezanja.

Ova haljina za trudnice Ita sv, sa ukrasnim volanom od tila učinit će vas posebnom jer ste Vi to zaslužili.

Haljina za trudnice ciklama- Mama Nova – domaći je proizvod.

Sastav : viskoza 95%,  elastan 5%.

Dodatne informacije

Veličina

, , ,

Haljina-za-trudnice-Ita-mama-nova-odjeca-za-trudnice

Haljina za trudnice Ita sv

Izbornik