Brza dostava za cijelu Hrvatsku - samo 4,4 EUR

Haljina za trudnice Veronika 03

92,77  (699,00 kn)

Haljina za trudnice Veronika dovoljno je elegantna da je savršen odabir za svečane prilike, ali i dovoljno udobna i svevremenska da u njenoj udobnosti možete uživati na ljetni dan u šetnji gradom. Elegantni kroj i predivni dizajn koji krasi Haljinu za trudnice Veronika naći će mjesto u ormaru svake trudnice ili mame koja i u najljepše vrijeme želi elegantno izgledati!

SASTAV: saten

Veličina

Clear

Opis

Haljina za trudnice Veronika 03.

Haljina za trudnice Veronika 03 novi je proizvod Mama Nove. Riječ je o predivnoj elegantnoj haljini koja je pravi izbor za svaku svečanu priliku. Haljinu karakterizira bež, odnosno neutralni, podton koji je otvoren zanimljivim oblicima u nijansama plave boje.

O haljini

Riječ je o udobnoj haljini nosivoj u brojnim prilikama. Haljina je duljine do poda, ima lepršave rukave koji padaju do lakta te decentan V-izrez. Na struku se nalazi elastični dio koji će haljinu uklopiti s Vašom figurnom – lijepo će pratiti oblik tijela, ali bez da Vas bilo što stišće ili izaziva neudobnost. Uz haljinu Veroniku dobit ćete i pojas kojim ćete još bolje prilagoditi haljinu svome tijelu. Predivni plavi floralni oblici čine ovu haljinu jedinstvenom. S obzirom da haljina odgovara kako trudnicama tako i novopečenim mamama, njen V-izrez olakšava dojenje. Haljina za trudnice Veronika dovoljno je elegantna da je savršen odabir za svečane prilike, ali i dovoljno udobna i svevremenska da u njenoj udobnosti možete uživati na ljetni dan u šetnji gradom. Elegantni kroj i predivni dizajn koji krasi Haljinu za trudnice Veronika naći će mjesto u ormaru svake trudnice ili mame koja i u najljepše vrijeme želi elegantno izgledati!

Haljina za trudnice Veronika dolazi u predivnoj bež boji sa jedinstvenim plavim ukrasima. Takva kombinacija boja i oblika idealna je za sunčane ljetne i proljetne dane. Ova udobna haljina izrađena je od materijala koji se ne gužva pa nećete imati problema s peglanjem. Haljina Veronika dolazi u više veličina.

Naše haljine za trudnice dizajnirane su kako bi svim ženama, a posebice trudnicama, olakšale svakodnevni život i unijele radost u svaki dan. Bilo da idete kao gošća na vjenčanje ili u ljetnu šetnju uz more, Haljina za trudnice Veronika savršen je odabir. Stoga, ako tražite lijepu i elegantnu haljinu osvježavajućih boja i uzoraka, odaberite proizvod Mama Nove i nećete pogriješiti.

Dodatne informacije

Veličina

, , ,

Haljina-za-trudnice-Veronika-03-mama-nova-sve-za-trudnice-trudnoca

Haljina za trudnice Veronika 03

Izbornik