Brza dostava za cijelu Hrvatsku - samo 4,4 EUR

Crni kožni remen

19,78  (149,00 kn)

Crni kožni remen nosiv je tijekom cijele trudnoće ali i nakon nakon nje, jer je veličina prilagodljiva. Izrađen je od prave i vrlo kvalitetne velur kože. S obzirom na navedeno za njega možemo reći da je neuništiv, a njegova bezvremenska crna boja nosiva je u svim modnim trendovima i u svim prilikama. Složiti ćete se da ovaj atraktivni Kožni crni remen može podići svaku modnu kombinaciju.

Boja

Clear

Opis

Crni kožni remen.

Ukoliko tražite modni dodatak koji će podignuti i upotpuniti svaku modnu kombinaciju remen je najbolji odabir. Riječ je o modnom dodatku koji je funkcionalan, odnosno služi da njime odjeću što bolje prilagodite obliku svoga tijela. Uz to što je funkcionalan, remen je i estetski modni dodatak koji možete koristiti da upotpunite svoju odjevnu kombinaciju.

Osim bogate ponude odjevnih predmeta, Mama Nova Vam nudi i različite modne dodatke za haljine, tunike i bluze. Jedan od takvih modnih dodataka je i crni kožni remen. Dolazi u  elegantnoj crnoj boji i ukrašen je velikom zlatnom kopčom. Savršen je odabir za svaku  modnu kombinaciju. Možete ga kombinitrati u dnevnim prigodama uz haljine i tunike iz kolekcije Mama Nova, ali i njime dodati završni pečat na kombinacije za svečane prigode i večernje izlaske. Kožni remen vrlo je mekan na dodir te je najfinije baršunaste teksture. Nije puno rastezljiv te stoga omogućuje fino prijanjanje odjeće uz Vaše tijelo, a njegova duljina omogućuje obuhvatanje cijeloga tijela bez obzira na Vašu veličinu. Njegova zlatna metalna kopča modernog i zanimljivog oblika  garantira i njegovu izdržljivost.

Crni kožni remen nosiv je tijekom cijele trudnoće ali i nakon nakon nje, jer je veličina prilagodljiva. Izrađen je od prave i vrlo kvalitetne velur kože. Za njega možemo reći da je neuništiv, a njegova bezvremenska crna boja nosiva je u svim modnim trendovima i u svim prilikama. Složiti ćete se da ovaj atraktivni Kožni crni remen može podići svaku modnu kombinaciju.

Remen je varijabilni komad koji se može koristiti kao praktičan modni dodatak.  Može učiniti optička čuda poput smanjivanja struka ili produljenja tijela. Ovaj remen također dolazi u više različitih boja, a na svakom se remenu nalazi elegantna zlatna kopča.

Crni kožni remen upotpunit će svaku Vašu kombinaciju, kako za vrijeme trudnoće tako i poslije poroda.

Dodatne informacije

Boja

, , , , ,

crni-kožni-remen-mama-nova-za-haljine

Crni kožni remen

Izbornik