Brza dostava za cijelu Hrvatsku - samo 4,4 EUR

Haljina za trudnice 09

52,96  (399,00 kn)

Haljina za trudnice 09 predivan je proljetni model iz kolekcije Mama Nove. Ova elegantna haljina idealne dužine dolazi u puderastim tonovima. Njen lepršavi dizajn idealan je za nadolazeće sunčane dane.

Riječ je o svečanoj haljini koja je nosiva u brojim prilikama, pa tako može podignuti i Vašu dnevnu kombinaciju na neki novi nivo. Haljina Sara 09 ima decentan V-izrez, dužine je do ispod koljena, a njeni rukavi su kratki i lepršavi. Haljina lijepo prati figuru bez da je pripijena uz tijelo, a ukoliko želite dodatno naglasiti svoju figuru i struk, haljinu možete upotpuniti jednim od pojaseva iz naše bogate kolekcije.

SASTAV: poliester

Veličina

Clear

Opis

Haljina za trudnice 09.

Haljina za trudnice Sara 09 predivan je proljetni model iz kolekcije Mama Nove. Riječ je o elegantnoj haljini idealne dužine koja dolazi u puderastim tonovima. Njen lepršavi dizajn idealan je za nadolazeće sunčane dane.

Riječ je o svečanoj haljini koja je nosiva u brojim prilikama, pa tako može podignuti i Vašu dnevnu kombinaciju na neki novi nivo. Haljina Sara 09 ima decentan V-izrez, dužine je do ispod koljena, a njeni rukavi su kratki i lepršavi. Haljina lijepo prati figuru bez da je pripijena uz tijelo. Ukoliko želite dodatno naglasiti svoju figuru i struk, haljinu možete upotpuniti jednim od pojaseva iz naše bogate kolekcije.

Ova elegantna haljina idealne dužine dolazi u puderastim tonovima. Njen lepršavi dizajn idealan je za nadolazeće sunčane dane.  Haljina je nosiva u brojim prilikama.

Izgled haljine

Haljina Sara 09 ima decentan V-izrez, dužine je do ispod koljena. Haljina lijepo prati figuru bez da je pripijena uz tijelo. Ukoliko želite dodatno naglasiti svoju figuru i struk, haljinu možete upotpuniti jednim od pojaseva iz naše bogate kolekcije. Ova vedra i elegantna haljina savršen je odabir za svadbe, godišnjice, krstitke. Uz nježne floralne uzorke ove haljine osjetit ćete dah proljeća bez obzira kada ju nosili.

 Haljina za trudnice Sara 09 savršeno će odgovarati trudnicama, novopečenim mamama, ali i svim ostalim ženama jer se njen svevremenski kroj prilagođava Vašem tijelu.

Naša haljina dolazi u bež nijansama, a krase ju divni floralni uzorci. Riječ je o haljini izrađenoj od kvalitetnog materijala koji se ne gužva. Dolazi u veličinama od S do XL.

Naše haljine dizajnirane su kako bi svim ženama uljepšale dan – bez obzira izabrali ju za šetnju gradom ili svečanost. Vedra Haljina za trudnice Sara 09 podignut će proljetno raspoloženje i istaknuti Vas u masi. Ako tražite lijepu, elegantnu i lepršavu haljinu proizvedenu u Hrvatskoj, koja je ujedno i cijenovno prihvatljiv odabir za sve Vas!

Dodatne informacije

Veličina

, , ,

Haljina-za-trudnice-mama-nova-odjeća-za-trudnice

Haljina za trudnice 09

Izbornik