casual

Haljina Ita2 pliš plava

349,00 kn ($price_eur €)

Haljina Ita2 pliš plava Mama Nova,  A kroja sa slatkim volačićima u donjem dijelu.  Haljina od tamnijeg plavog pliša pruža izuzetnu ugodu prilikom nošenja bilo da ste trudni ili ne. Njena toplina praktična je za ovo hladnije i blagdansko nadolazeće vrijeme.

Haljina Mama Nova Violeta pliš crna

299,00 kn ($price_eur €)

Haljina Mama Nova Violeta pliš crna, za trudnice ugodna je i mekana, dizajnirana za savršen oblik figure ne samo trudnica, već svake žene željne udobne i moderne haljine za sve prilike. Haljina Violeta svojom crnom bojom istaknut će vašu ljepotu i šarm. Proizvod je Mama Nove i dolazi u svim veličinama.

Haljina za trudnice Dora F

299,00 kn ($price_eur €)

Haljina za trudnice Dora F  domaće proizvodnje napravljena je od dva dijela. Gornji dio je zanimljivog  bijelog uzorka. Donji dio je crn tako da vašu figuru čini dužom i ljepšom. Haljina lijepo prati linije tijela i vizualno Vas izdužuje.

Haljina za trudnice pletena koraljna

299,00 kn ($price_eur €)

Haljina za trudnice pletena koraljna izuzetno je udobna i praktična za hladnije dane koji dolaze. Savršeno se uklapa u bilo koji stil ako je kombinirate sa dodacima bilo maramom ili remenom. Nosiva je i nakon trudnoće i za svaku priliku bilo dnevnu, poslovnu ili neki specijalan događaj.

Haljina za trudnice pletena zelena

299,00 kn ($price_eur €)

Haljina za trudnice pletena zelena izuzetno je udobna i praktična za hladnije dane koji dolaze. Savršeno se uklapa u bilo koji stil ako je kombinirate sa dodacima bilo maramom ili remenom. Nosiva je i nakon trudnoće i za svaku priliku bilo dnevnu, poslovnu ili neki specijalan događaj.

Haljina za trudnice pliš plava ravna

349,00 kn ($price_eur €)

Haljina za trudnice pliš plava ravna, Prekrasna haljina za trudnice u plavoj boji, koju mogu nositi ne samo trudnice nego i sve druge djevojke. Rezana je ispod grudi, tako da podržava rast trudničkog trbuha. Materijal je jako ugodan i rastezljiv. Ova trudnička haljina je nosiva u mnogim prigodama, svečanim ili svakodnevnim. Možete se nositi i nakon poroda. Za sve mlade djevojke kombinirajte s remenom kako bi lijepo strukirali liniju.

Haljina za trudnice siva ravna

299,00 kn ($price_eur €)

Haljina za trudnice siva ravna proizvod je Mama Nova. Praktična je za hladnije dane i lijepo pristaje u svim fazama rasta vašeg trbuščića. Napravljena je tako da je možete nositi još dugo nakon trudnoće a također i ako niste trudnica.

Haljina za trudnice zelena

299,00 kn ($price_eur €)

Haljina za trudnice zelena ravna proizvod je Mama Nova. Praktična je za hladnije dane i lijepo pristaje u svim fazama rasta vašeg trbuščića. Napravljena je tako da je možete nositi još dugo nakon trudnoće a također i ako niste trudnica.

Hulahopke za trudnice

99,00 kn ($price_eur €)

Hulahopke za trudnice u crnoj boji od 150 dena su tople i udobne te pogodne za hladne zimske dane. Osjećaj mekoće i topline pruža 80 % pamuka. Preporučuju se za zimu jer njihova toplina zaštitit će vas od prehlada.

Kaput za trudnice crno sivi

449,00 kn ($price_eur €)

Kaput za trudnice crno sivi proizvod je Mama Nove. Ugodan je za nošenje i dizajniran kako bi se mogao prilagoditi svakoj građi i rastu vašeg trbuščića. Nosiv je za sve prilike, od svečanih na elegantne haljine, a također i za svakodnevno uz trudničke hlače ili suknje.

Majica blizanci mali crveni

159,00 kn ($price_eur €)

Majica blizanci mali crveni. Majica za trudnice sa simpatičnim printom za blizance jako lijepo naglašava Vaš trudnički trbuh. Poseban dizajn uključuje nabore na bočnim stranama, zbog čega majica za trudnice lijepo prijanja uz tijelo kroz sve stupnjeve trudnoće. Majica je izrađena od izuzetno udobne mješavine češljanog pamuka i elastana..

Mama Nova haljina-tunika za trudnice

269,00 kn ($price_eur €)

Mama Nova haljina-tunika za trudnice dolazi u više boja, a univerzalne je veličine te odgovara od broja 38 - 46. To omogućuje ležeran i širi kroj. Nosiva je i nakon trudnoće ili za one koje nisu trudne. Idealna je za jesensko i zimsko vrijeme u raznim kombinacijama sa dodatkom remena ili ogrlice. Možeteje nositi u svim prigodama.