Brza dostava za cijelu Hrvatsku - samo 4,4 EUR

Haljina Mama Nova crveni pliš

59,99  (452,00 kn)

Haljina Mama Nova crveni pliš., Prekrasna haljina za trudnice u crvenoj boji, koju mogu nositi ne samo trudnice nego i sve druge djevojke. Rezana je ispod grudi, tako da podržava rast trudničkog trbuha. Materijal je jako ugodan i rastezljiv. Ova trudnička haljina je nosiva u mnogim prigodama, svečanim ili svakodnevnim. Možete se nositi i nakon poroda. Za sve mlade djevojke, kombinirajte s remenom kako bi lijepo strukirali liniju.

SASTAV: 100% pliš

 

Haljine nisu serijske izrade već su domaće  proizvodnje i svaka se šiva pojedinačno.

Veličina

Clear

Opis

Haljina Mama Nova crveni pliš.

U najljepšem razdoblju vašeg života ipak vas čeka mnogo pitanja, nesigurnosti i strahova. Čak je i način odijevanja, odnosno odjeća, nešto čemu trebate posvetiti pozornost kako biste bili što zadovoljniji, ali i zdraviji tokom trudnoće. Potrebno je pronaći odjeću koja će pratiti vaše promjene fizionomije u trudnoći.

Prekrasna haljina za trudnice u crvenoj boji, koju mogu nositi ne samo trudnice nego i sve druge djevojke. Rezana je ispod grudi, tako da podržava rast trudničkog trbuha. Materijal je jako ugodan i rastezljiv. Ova trudnička haljina je nosiva u mnogim prigodama, svečanim ili svakodnevnim. Možete se nositi i nakon poroda. Za sve mlade djevojke kombinirajte s remenom kako bi lijepo strukirali liniju.

Ova haljina Mama Nova crveni pliš je od pliša koji se ne gužva, a izvrsno će pristajati za svečane trenutke ukoliko je kombinirate sa salonkama  u crvenoj ili crnoj boji i takvom manjom torbicom.  Ukrasiti je možete i zanimljivom ogrlicom. Idealna je za nadolazeće evente.

Upravo ta mogućnost nošenja haljine u raznim prigodama i fazama Vašeg života, velika je prednost ove plišane haljine. Stoga možemo zaključiti kako je sve što Vam treba za ugodno vrijeme, predivna haljina poput ove i Vaš pozitivan stav. Naročito treba istaknuti da je nosiva i nakon trudnoće, odnosno da je mogu kupiti djevojke i žene i ako nisu trudnice.

Dolazi u svim veličinama budući da je proizvod Mama Nove. Potražite nas u trgovini mama nova u Westgate-u ili naručite preko weba: www.mama-nova.hr

Dodatne informacije

Veličina

, , ,

haljina-mama-nova- odjeća-za-trudnice

Haljina Mama Nova crveni pliš

Izbornik