Brza dostava za cijelu Hrvatsku - samo 4,4 EUR

Haljina za trudnice pliš plava ravna

59,99  (452,00 kn)

Haljina za trudnice pliš plava ravna, Prekrasna haljina za trudnice u plavoj boji, koju mogu nositi ne samo trudnice nego i sve druge djevojke. Rezana je ispod grudi, tako da podržava rast trudničkog trbuha. Materijal je jako ugodan i rastezljiv. Ova trudnička haljina je nosiva u mnogim prigodama, svečanim ili svakodnevnim. Možete se nositi i nakon poroda. Za sve mlade djevojke kombinirajte s remenom kako bi lijepo strukirali liniju.

SASTAV: 100% pliš

Veličina

Clear

Opis

Haljina za trudnice pliš plava ravna.

Prekrasna haljina za trudnice u plavoj boji, koju mogu nositi ne samo trudnice nego i sve druge djevojke. Rezana je ispod grudi, tako da podržava rast trudničkog trbuha. Materijal je jako ugodan i rastezljiv. Ova trudnička haljina je nosiva u mnogim prigodama, svečanim ili svakodnevnim. Možete se nositi i nakon poroda. Za sve mlade djevojke kombinirajte s remenom kako bi lijepo strukirali liniju.

Ova haljina za trudnice pliš plava ravna u tamnijoj plavoj boji od pliša koji se ne gužva izvrsno će pristajati za svečane trenutke ukoliko je kombinirate sa salonkama  u crvenoj ili crnoj boji i takvom manjom torbicom.  Ukrasiti je možete i zanimljivom ogrlicom. Idealna je za nadolazeće evente.

Upravo ta mogućnost nošenja haljine u raznim prigodama i fazama Vašeg života, velika je prednost ove plišane haljine. Stoga možemo zaključiti kako je sve što Vam treba za ugodno vrijeme, predivna haljina poput ove i Vaš pozitivan stav. Naročito treba istaknuti da je nosiva i nakon trudnoće, odnosno da je mogu kupiti djevojke i žene i ako nisu trudnice. Ukrasite je svečanim remenom koji će istaknuti Vašu lijepu liniju i oduševite prisutne! Posjetite nas ili naručite preko webshopa.

Dolazi u svim veličinama budući da je proizvod Mama Nove.

SASTAV: 100% pliš

 

Haljine nisu serijske izrade već su domaće  proizvodnje i svaka se šiva pojedinačno.

Dodatne informacije

Veličina

, , ,

Haljina-za-trudnice- Mama-Nova

Haljina za trudnice pliš plava ravna

Izbornik