Brza dostava za cijelu Hrvatsku - samo 4,4 EUR

Haljina za trudnice Veronika

92,77  (699,00 kn)

Haljina za trudnice Veronika, duga, saten, je unikatna, romantična i nadasve ženstvena haljina za trudnice iz posebne svečane kolekcije Mama Nova izrađena je od najfinijeg materijala koji je vrlo lagan i odlično pada. Haljina ima V izrez, rezana je visoko u struku i dolazi u maxsi dužini, sa prozirnim volan rukavima.

SASTAV: 100% poliester

Veličina

Clear

Opis

Haljina za trudnice Veronika.

Haljina za trudnice Veronika je unikatna, romantična i nadasve ženstvena haljina za trudnice iz posebne svečane kolekcije Mama Nova izrađena je od najfinijeg materijala koji je vrlo lagan i odlično pada. Haljina ima V izrez, rezana je visoko u struku i dolazi u maxsi dužini, sa volan rukavima.

Prvenstveno je predviđena za svečana izdanja i garantiramo da ćete u njoj biti kraljica plesnog podija. Njena dužina, lepršavi slojevi materijala i ove predivne sive nijanse  od Vas će napraviti modnu ikonu stila.

U koliko želite biti primjećeni, ova haljina za trudnice duga saten je odličan izbor za Vas bilo da je nosite na vjenčanjima, krštenjima, krizmama ili maturalnoj zabavi. Ovaj model posebno vole naše trudnice, jer je haljina krojena tako da se može nositi od početka do kraja trudnoće te nakon poroda.

Ispod haljine mogu se po potrebi sakriti i udobnije cipele u koliko Vam nije zgodno nositi visoke potpetice.

Nepogrešiv je odabir za sve žene koje vole profinjen stil i koje se ne boje istaknuti u masi. Možda haljinu želite podići na još jedan glamurozniji nivo. Tada predlažemo da u našoj ponudi potražite ogrlice ukrašene svjetlucavim kamenčićima i stakalcima ili svečane pojaseve od cirkona

Dodatne informacije

Veličina

, , ,

haljina za trudnice Mama Nova

Haljina za trudnice Veronika

Izbornik