Brza dostava za cijelu Hrvatsku - samo 4,4 EUR

Podstavljeni grudnjak za trudnice i dojenje

24,90  (188,00 kn)

Podstavljeni grudnjak za trudnice i dojenje je kao stvoren za bezbrižno majčinstvo. Izrađen je od izuzetno kvalitetne mješavine pamuka, modala i elastina, te je pogodan za nošenje u trudnoći i nakon poroda. Grudnjak za dojenje bez šavova, sa laganom podstavom – savršen odabir za dojilje.

Veličina

Boja

Clear

Opis

Podstavljeni grudnjak za trudnice i dojenje dolazi u boji kože ili bijeli kojeg svaka trudnica i dojilja mora imati! Grudnjak je napravljen od izuzetno kvalitetnog i ugodnog pamučnog materijala. Prožet je ušivenim detaljima koji dodatno naglašavaju njegovu ljepotu. Grudnjak ima podesive i elastične naramenice. To je izuzetno bitno za svaku ženu, a posebice trudnicu i buduću majku.

Velika prednost ovog grudnjaka jest što je dizajniran za dojilje, a pritom je estetski veoma lijep. Ima laganu podstavu kako se ne bi nazirale bradavice. Grudnjak za dojenje ima kopčice na prednjem dijelu naramenica.  Kada se otkopčaju, majci omogućuju da brzo i lako podoji svoje dijete bez da se u potpunosti presvlači. To je izuzetno korisno za dojenje kroz dan kada imate puno obaveza, ali i u noći kada Vas beba probudi.

Zahvaljujući ovom grudnjaku, uvijek ste spremni na to da svom djetetu date majčino mlijeko, a bez da pritom morate trošiti puno vremena na svlačenje. Stoga je ovaj grudnjak pravi dokaz kako je moguće imati vizualno lijep odjevni komad koji je istovremeno i izuzetno praktičan.

Sve u svemu, jasno je kako ovaj podstavljeni grudnjak svaka trudnica i buduća majka moraju imati jer će im biti od velike koristi. Podstavljeni grudnjak za trudnice i dojenje dojenje dolazi u  veličinama od 75-95 cm u obujmu s time kako se povećava obujam i košarica je veća. Svaki naš grudnjak podržava rast prsiju do jedan i pol broja te ne morate imati strah da će Vam biti malen. Dolazi u boji kože i bijeloj boji.

Sastav materijala: 45% Pamuk; 45% Modal; 10 lykra.

Veličina se određuje po obujmu, a košarica se poveća kako se povećava obujam.

veličine: 75, 8o, 85, 90, 95

Dodatne informacije

Veličina

, , , ,

Boja

,

Grudnjak za trudnice i dojenje podstavljeni - Mama Nova shop

Podstavljeni grudnjak za trudnice i dojenje

Izbornik