Brza dostava za cijelu Hrvatsku - samo 4,4 EUR

Grudnjak za trudnice i dojilje bez podstave

18,99  (143,00 kn)

Grudnjak za trudnoću i dojenje kao stvoren za bezbrižno majčinstvo. Izrađen je od izuzetno kvalitetne mješavine pamuka, modala i elastina, te je pogodan za nošenje u trudnoći i nakon poroda. Grudnjak za dojenje bez šavova – savršen odabir za dojilje.

Veličina

Boja

Clear

Opis

Ovo je predivan grudnjak u boji kože ili bijeli kojeg svaka trudnica i dojilja mora imati! Grudnjak je napravljen od izuzetno kvalitetnog i ugodnog pamučnog materijala. Prožet je ušivenim detaljima koji dodatno naglašavaju njegovu ljepotu. Na sredini grudnjaka nalazi se mašnica od svile u bež nijansi koja grudnjaku daje poseban touch.

Grudnjak ima podesive i elastične naramenice što je izuzetno bitno za svaku ženu, a posebice trudnicu i buduću majku. Velika prednost ovog grudnjaka jest što je dizajniran za dojilje, a pritom je estetski veoma lijep. Ima kopčice na prednjem dijelu naramenica, koje majci omogućuju da brzo i lako podoji svoje dijete. To je izuzetno korisno za dojenje kroz dan kada imate puno obaveza, ali i dojenje u noći kada Vas beba probudi.

Zahvaljujući ovom grudnjaku, uvijek ste spremni na to da nahranite svoje dijete. Velika prednost u tome svemu je da se ne trebate cijele presvlačiti prilikom hranjenja. Stoga je ovaj grudnjak pravi dokaz kako je moguće imati vizualno lijep odjevni komad koji je istovremeno i izuzetno praktičan. Sve u svemu, jasno je kako ovaj grudnjak svaka trudnica i buduća majka moraju imati jer će im biti od velike koristi. Grudnjak za dojenje dolazi u rasponu veličina od 80-95 cm u obujmu s time kako se povećava obujam i košarica je veća. Svaki naš grudnjak podržava rast prsiju do jedan i pol broja te ne morate imati strah da će Vam biti malen. Dolazi u boji kože i bijeloj boji.

Sastav materijala:
45% Pamuk; 45% Modal; 10 Lykra. V

Veličina se određuje po obujmu, a košarica se poveća kako se povećava obujam.

Dodatne informacije

Veličina

, , ,

Boja

,

mama-nova-sve-za-trudnice-grudnjaci-za-trudnice

Grudnjak za trudnice i dojilje bez podstave

Izbornik