Brza dostava za cijelu Hrvatsku - samo 19 kn

Poslovne hlače za trudnice PH01

399,00 kn ($price_eur €)

Hlače za trudnice za poslovne prigode, u crnoj boji prilagođene svim prigodama, mogu se nositi gotovo cijelu trudnoću, pa i nakon poroda s pregršt mogućnosti kombiniranja. Imaju povišenu traku kojom sami podešavate širinu.

Veličina

Clear

Opis

Ne trebate mijenjati svoj stil samo zato što ste trudni. Ako volite nositi hlače, veliki izbor trudničkih hlača naći ćete u Mama Nova trgovini. Nudimo poslovne hlače i casual trudničke hlače.

Poslovne hlače za trudnice PH01 napravljene su od izrazito kvalitetne mješavine pamuka i elastana u crnoj boji te imaju pregršt mogućnosti kombiniranja. Kako bi se udobno osjećali tijekom cijele trudnoće na pasici se nalazi guma koju možete po potrebi zategnuti i opustiti. Bilo da morate na poslovni sastanak ili svečanu večeru upatite ih s košuljom za trudnice, tunikom za trudnice ili samo majicom.

Poslovne hlače za trudnice PH01 napravljene su tako da imaju povišenu traku i mogućnost podešavanja širine te su zato nosive tokom gotovo cijele trudnoće, ali svakako i poslije poroda.

Sastav:
95% Pamuk, 5% Elastan.

Trudničke hlače dolaze u veličinama:
XS, S, M, L, XL, XXL, 3XL.

Dodatne informacije

Veličina

, , , , ,

Hlače za trudnice za sve svečane prigode | Mama Nova shop - odjeća za trudnice

Poslovne hlače za trudnice PH01

Izbornik