Brza dostava za cijelu Hrvatsku - samo 4,4 EUR

Pojas za nisko nošenje trudnoće

26,41  (199,00 kn)

Pojas za nisko nošenje trudnoće s čičkom značajno smanjuje ili potpuno uklanja bol u leđima tako da podiže abdomen i ispravlja figuru. Jednostavan: lako se oblači i potpuno se prilagođava.

SASTAV: 65% poliester, 35% lateks

BOJA: bež

Veličina

Clear

Opis

Pojas za nisko nošenje trudnoće s čičkom značajno smanjuje ili potpuno uklanja bol u leđima tako da podiže abdomen i uspravlja figuru.

Široki meki pojas nježno podiže Vaš trbuh i smanjuje opterećenje i bol u leđima.  Pojas nježno pritišžće donji dio Vaših leđa, tj. mjesto na kojem možete osjećati bolove te vam ih tako olakšava .  Također široka elstična tkanina dizajnirana je tako da se nikad ne urezuje u Vašu kožu.

Prednji dio pojasa zakopčava se trakom od čička ispod vašeg trbuha čime ga podiže te smanjuje pritisak na mjehur. Time vam znatno olakšava nošenje trbuha. Dodatni uži pojasevi omogućavaju dodatno podizanje leđa i olakšavaju trudnoću.

Pojas za nisko nošenje trudnoće je izuzetno potreban ako imate bolove u leđima ili pritisak na donji dio trbuha.

Njegova dodatna prednost je što ga možete nakon poroda nositi kao steznik. Dio koji je na leđima bio, jednostavno stavite naprijed (jer je širi) i zategnete trakama, od čička.

Dodatne informacije

Veličina

, , ,

Mama Nova pojas za nisko nošenje

Pojas za nisko nošenje trudnoće

Izbornik