Brza dostava za cijelu Hrvatsku - samo 4,4 EUR

Potkošulja za dojenje sa grudnjakom

22,99  (173,00 kn)

Potkošulja za dojenje sa grudnjakom. Ugrađeni grudnjak pruža dodatnu potporu i udobnost grudima prilikom dojenja. Također je rastezljiv te se prilagođava vašim grudima.

Veličina

Clear

Opis

Potkošulja za dojenje sa grudnjakom.

Potkošulja za dojenje sa grudnjakom izuzetno je praktična za dojilje. Njena praktičnost omogućava joj lako dojenje. Po zimi i hladnijim danima osim što će vas grijati, omogućit će vam i lako dojenje. Po ljetnim vrućinama može vam služiti i kao majica za dojenje jer će upravo podstavljene košarice to omogućiti obzirom da je neprozirna. Tako vam neće biti vruće a lako ćete podojiti svoju bebicu bez potpunog skidanja odjeće. Tu lakoću omogućuju kopće sa prednje strane grudnjaka koje olakšavaju otvaranje i zatvaranje tijekom dojenja. Izrađena je iz mekanih pamučnih vlakana sa dodatkom viskoze kako bi pružila udobnost i mekoću grudima obzirom na njihovu osjetljivost tjlekom dojenja. Ugrađeni grudnjak pruža dodatnu potporu i udobnost grudima prilikom dojenja. Također je rastezljiv te se prilagođava vašim grudima.

Potkošulja za dojenje dolazi u bijeloj boji i u svim veličinama.

Dakle u vrijeme ljetnih vrućina može služiti i kao top te pružiti bezbroj odjevnih kombinacija uz praktično i lako dojenje.

Dodatne informacije

Veličina

, , ,

mama-nova-odjeca-za-trudnice-mama-nova-potkosulja-za-trudnice-

Potkošulja za dojenje sa grudnjakom

Izbornik