Brza dostava za cijelu Hrvatsku - samo 4,4 EUR

Karirana haljina za trudnice

59,99  (452,00 kn)

Karirana haljina za trudnice. Haljina ima klasičan kroj sa prilagodljivim dijelovima duž bočnih šavova i gornjeg dijela, što omogućava da se prilagodi promjenama tijela tokom trudnoće. Nakon porođaja, ovi delovi omogućavaju udobno nošenje i olakšavaju pristup prilikom dojenja.

Veličina

Clear

Opis

Karirana haljina za trudnice

Karirana haljina za trudnice i nakon poroda je praktičan i elegantan komad odjeće namijenjen budućim majkama. Ova haljina je pažljivo dizajnirana kako bi pružila udobnost tijekom trudnoće i nakon porođaja, dok istovremeno ističe žensku ljepotu i eleganciju.

Ova haljina je izrađena od mekog, rastegljivog materijala koji pruža potrebnu podršku i udobnost tijekom trudnoće. Materijal je prozračan, što je važno za održavanje optimalne temperature tijela.

Haljina ima klasičan kroj sa prilagodljivim dijelovima duž bočnih šavova i gornjeg dijela, što omogućava da se prilagodi promjenama tijela tokom trudnoće. Nakon porođaja, ovi delovi omogućavaju udobno nošenje i olakšavaju pristup prilikom dojenja.

Crno-bež karirani dezen daje haljini klasičan i šik izgled, koji se lako može nositi u različitim prilikama. Karirani uzorak dodaje teksturu i dubinu haljini.

Haljina je srednje dužine, što omogućava komforan i elegantan izgled. Dužina je idealna za većinu prilika, bilo da je reč o svakodnevnim aktivnostima, poslovnom sastanku ili večernjem izlasku.

Haljina ima kopčanje na gumbiće koje omogućava jednostavan pristup prilikom dojenja.

Ova karirana crno-bež haljina je višenamjenski komad koji će trudnicama i novim mamama pružiti udobnost i stil tokom različitih faza njihovog života. Može se kombinovati sa cipelama, šeširom i drugim modnim dodacima kako bi se postigao željeni izgled, bilo da je potrebno ležerni svakodnevni izgled ili elegantna večernja kombinacija uz dodatak posebnog ukrasnog remena.

 

Dodatne informacije

Veličina

,

mama-nova-sve-za-trudnice-haljine-za-trudnice

Karirana haljina za trudnice

Izbornik