Brza dostava za cijelu Hrvatsku - samo 4,4 EUR

Tunika Mama Nova za dojenje 01

30,39  (229,00 kn)

Tunika Mama Nova za dojenje 01 idealna je za buduće majke jer je nosiva kroz cijelu trudnoću. Ono što je još važnije, u njoj ćete lako dojiti svoju bebu jer to omogućava kroj koji je prilagođen za dojenje. Njen kvalitetan materijal pružit će udobnost i Vama i Vašoj bebici.

Veličina

Clear

Opis

Tunika Mama Nova za dojenje 01

Ovo je preslatka tunika za trudnice idealna za sve buduće majke! Tunika ima duge rukave pa je stoga idealna za hladnije dane. Odlično se slaže na crne tajice koje će Vas dodatno vizualno stanjiti i uz pomoć tunike, naglasiti Vašu ženstvenu figuru. Napravljena je od izuzetno kvalitetnog i prozračnog materijala koji ne steže, već je poprilično lepršav i komotan za nošenje.

Gornji dio tunike je plave boje i v- izreza. Donji dio tunike je  plave boje na kojoj se nalazi bijeli točkasti uzorak. Upravo zahvaljujući točkastom uzorku, ova je tunika toliko preslatka i vizualno privlačna! Isto tako, poznato je kako se plava i bijela boja odlično slažu, što se vizualno može primijetiti samo jednim pogledom na ovu predivnu tuniku! Ova tunika za trudnice idealna je za sve buduće majke mladenačkog duha! Super se slaže na bijele tenisice ili starke, dolje odjenite tajice te je odličan izbor za šetnju gradom, odlazak frizeru ili odlazak na kavu s prijateljicama. Također, u hladnijim danima, ovu tuniku možete kombinirati uz ogrtač  i udobne tenisice. Ako pak želite malo elegantniju varijantu, tada preporučujemo da tuniku kombinirate s crnim čizmicama i torbicom u istoj boji. U toj kombinaciji, tuniku možete slobodno nositi i na proslavu rođendana drage Vam osobe.

Tunika Mama Nova za dojenje 01 je ugodna za nošenje, što je svim ženama važno, a posebice trudnicama. Udobnost je nešto što uvijek mora biti broj jedan prilikom odabira odjeće za trudnice. Ako uz udobnost dolazi prozračnost, kvalitetan materijal i estetski lijep odjevni komad, radi se o punom pogotku. Smatramo kako je ova tunika upravo to! Jednostavno ne možete pogriješiti s ovom tunikom jer je toliko vesela i posebna zahvaljujući točkastom uzorku na plavoj podlozi! Stoga, ako tražite nešto udobno i lijepo, odlučite se za ovu tuniku i nećete pogriješiti

Dodatne informacije

Veličina

, , ,

Mama Nova-odjeca-za-trudnice (85)

Tunika Mama Nova za dojenje 01

Izbornik